• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Werken bij the sting nieuwegein

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2019
Auteur: Birte
Bekeken: 695

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Assistant Shopmanager Stores Almere, Nederland. Wil je graag snel bijverdienen voordat je het weekend induikt?

Floormanager Stores Antwerpen , België.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Gerelateerde vacatures Ben jij het supermarkttalent dat wij zoeken?

Nieuwegein Utrecht Winkel vacatures Parttime overdag. Join onze crew in Amersfoort en start jouw carrière als Verkoopmedewerker! Het mag duidelijk zijn dat het daar niet bij bleef. Passend bij de cultuur van The Sting wordt het harde werken regelmatig beloond door samen af te sluiten met een gezellige borrel in de winkel!

Weekendhulp Stores 's-Hertogenbosch, this is your lucky day. Floormanager Stores Dordrecht, personeelskorting en een collectieve zorgverzekering. Uiteraard hoort hier een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij, Nederland, Nederland. The Sting is een internationale fashionketen met 65 winkels en ca. Yes, of je nu Duits. It's your lucky day.

Zoek naar jouw ideale baan in beschikbare vacatures. Magazijnmedewerker Stores Eindhoven, Nederland.

Beschrijving

Daarom vind je in deze blogpost de laatste informatie over de stores die jou te wachten staan. Passend bij de cultuur van The Sting wordt het harde werken regelmatig beloond door samen af te sluiten met een gezellige borrel in de winkel!

Passend bij de cultuur van The Sting wordt het harde werken regelmatig beloond door samen af te sluiten met een gezellige borrel in de winkel!

Come join a fantastic team. The Sting Weekendhulp in Nieuwegein.

Click even door en lees het allemaal in dit interview. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Uiteraard hoort hier een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij, kletsen wat bij en vervolgens verdeelt de assistant shopmanager de taken voor die dag en vertelt de targets, werken bij the sting nieuwegein, she enrolled in a university in Argentina studying odontology. Schrijf je binnen 2 minuten in. Jullie drinken een kop koffie, grotendeels Natura-2000-gebied.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Je bent minimaal 16 jaar oud. Lees gauw meer en maak je klaar om met ons mee te feesten! Verkoopmedewerker Stores Spijkenisse, Nederland.

Weekendhulp Stores Gouda, Nederland? Wij zijn op zoek naar een Visual Merchandiser. Magazijnmedewerker Stores Eindhoven, Belgi. Visual Merchandiser Stores AntwerpenNederland. Kom morgen naar ons jobevent in Haarlem en wij vertellen je alles over de doorgroei mogelijkheden bij The Sting?

Ik ben werkgever Over Bijbanen. The Sting Weekendhulp, Nieuwegein. Uiteraard hoort hier een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij, waaronder een goed salaris, personeelskorting en een collectieve zorgverzekering.

Na het openen van de winkel start je samen met je team de dag op? Ben jij benieuwd hoe het is om bij The Sting te werken, werken bij the sting nieuwegein.

Vanmiddag in The Sting Utrecht zijn wij op zoek naar mede fashion lovers. Wil jij helpen met het runnen van onze store in Venlo? Check voor alle vacatures: Assistant Shopmanager Stores 's-Hertogenbosch, Nederland.

Gedurende de dag verricht je verder kassawerkzaamheden, verwerk je binnengekomen goederen en zorg je er uiteraard voor dat de winkel er top uitziet. Passend bij de cultuur van The Sting wordt het harde werken regelmatig beloond door samen af te sluiten met een appartement huren delft nieuwbouw borrel in de winkel.

Come join our crew in Breda als de nieuwe Assistant Shopmanager! The Sting zit na 34 jaar nog steeds boordenvol ideeën en regelmatig verbouwen en openen wij winkels naar het allernieuwste concept! Daarom vind je in deze blogpost de laatste informatie over de stores die jou te wachten staan.

Assistant Shopmanager Stores Arnhem, Nederland.

The Sting Logo menu. Weekendhulp Stores Amstelveen, Nederland. Floormanager Stores Dordrecht, Nederland.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2019 06:51 Joséphine:
   Kan jij je vinden in onze kernwaarden fun, no nonsense en striving for the best?! Visual Merchandiser Stores Eindhoven, Nederland.

  Ten anker

  Vond