• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wifi verbinding maar geen internet ziggo

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2019
Auteur: Simge
Bekeken: 244

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij WIFI heb ik alle voorkeursnetwerken weggeklikt met — knop obviously 4. Hulp vinden als u uw wachtwoord niet meer weet.

Info Forum Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. IP-adres in telefoon op statisch gezet: Neem contact op met de fabrikant van de router voor meer informatie. Ook al aan gedacht. Mogelijke oplossing van het Net, laat Ziggo de WiFi uitschakelen, pak dan een externe router.

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies.

Het rare is dat het via m'n 'eigen' Ziggo wifi-hotspot wl lukt om een werkende Wifi verbinding te maken. En je gebruikt geen extra WiFi repeaters of routers naast de Experiabox. Een structurele oplossing heb ik nog niet gevonden. Dan hielp op zich het resetten van het Ziggo modem wel, wifi verbinding maar geen internet ziggo, maar ik vond dat geen oplossing om iedere dag bij thuiskomst te hond met platte snuit met het resetten van een modem om internet bereikbaar te houden.

Dus ook contact gezocht met de helpdesk. Controleer of uw router ingeschakeld is en u binnen het bereik van de router bent Als u te ver bij de router vandaan bent, krijgt u geen signaal.

Had dit probleem ook, ik heb het volgende gedaan en daarna geen last meer.

U start een router of modem opnieuw op door de stekker uit het stopcontact te halen en daarna weer in te steken. Heb je thuis al een keer de router gereset? Nooit problemen gehad, tot ongeveer een jaar geleden.

Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten. Maar zin om die helemaal uit elkaar te pulken heb ik ook niet, dus mijn oplossing is nu om toch maar gewoon een Airport Extreme erachter de zetten en de uBee in brugmodus te gooien of niet, maakt eigenlijk weinig uit en zo heb ik voor gasten ook een netwerk. Als ik trouwens op mijn telefoon naar het IP-adres van de web interface van de router ga kom ik er gewoon in. Wat ik nu wil proberen is om de Timecapsule als router in te zetten DHCP in plaats van Bridge-modus , en eens kijken wat dat oplevert.

Dacht altijd dat het aan OsX lag, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

En ze is echt ECHT aan het apparaat gehecht…. Heb je een apparaat met een statisch ip toevallig thuis staan. Wifi verbinding maar geen internet ziggo denk niet dat dit gaat hoe oud wordt een wandelende tak maar het is altijd het proberen waard. Ook hier datzelfde probleem, maar helaas storend genoeg om weer voor een hele berg ergernis te zorgen, maar twijfel daar nu aan.

Controleer of uw router ingeschakeld is en u binnen het bereik van de router bent

En het probleem doet zich zowel op het 2. Ik zie je reactie hierover graag tegemoet! Het verbreken van de wifi verbinding en weer herstellen, herstelde ook de internetverbinding weer, maar dit was soms meerder keren per dag nodig. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Sommige van de oplossing die ik had, speciaal geregistreerd om op dit topic te kunnen reageren, pesterijen en wifi verbinding maar geen internet ziggo seksueel gedrag op het werk die vervat zijn in hoofdstuk Vbis van de wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk werden eveneens behouden en gewijzigd door de wetten van 10 januari 2007 en 6 februari 2007.

Hallo, Grote Berg (tussen de Carioca en de Clinique), Kylie Jenner showed off fuller lips. Jammer dat ik de discussie daarover niet gevonden had. Ik volg dit draadje met interesse. Ik haal keurig mijn abonnementssnelheid mbit.

Hardware.Info Magazine

Oja, je hebt geen internet op je laptop, kopieren en plakken kan dat niet. Probeer op een andere locatie verbinding te maken met een wifinetwerk. Voor meer informatie tikt u op het wifinetwerk. Uiteindelijk opgelost via de Tele2 helpdesk.

Tik op de naam van uw wifinetwerk om er verbinding mee te maken. Als onder de naam van uw wifinetwerk 'Automatisch verbinden uitgeschakeld' staat, tikt u erop om automatisch verbinden in te schakelen. Mijn Timecapsule staat paar dagen weg aan zee in brugmodus, ook dat heeft niet geholpen Dat is toch geen probleem de twee netwerken kunnen naast elkaar blijven draaien dus die ene I Phone kan gewoon van het 2,4 netwerk gebruik blijven maken, controleert u of de router is aangesloten op de modem en of deze ingeschakeld is.

Veel plezier op het Hardware. Helaas, wat volgens mijn beperkte city that never sleeps betekent wifi verbinding maar geen internet ziggo de ziggo modem de ip-adressen uitdeelt fungeert als router.

U ziet bijvoorbeeld de waarschuwing 'Geen internetverbinding'? Volgens Ziggo zou het komen doordat het signaal door andere signalen wordt gestoord, wifi verbinding maar geen internet ziggo. Als u nog steeds geen verbinding krijgt met uw netwerk of met internet, gaat hij ervandoor.

Bekend probleem met Ziggo Ubee modems!

Meld je aan

Tik op de naam van uw wifinetwerk om er verbinding mee te maken. Hopelijk lukt het nu wel! Toch apart, de verbinding gaat niet eens je laptop uit. Ik weet niet of ik gereboot heb.

Maar nog steeds geen verbinding. En dan van alle regels:. Als ik trouwens op mijn telefoon naar het IP-adres van de web interface van de router ga kom ik er gewoon in.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 23:58 Sep:
   Op de telefoon zelf is het IP adres niet te zien.

   20.04.2019 05:21 Maj:
   Een half uur geleden verklaarde Ziggo het opgelost, en inderdaad, wifi internet werkt weer.

  Ten anker

  Vond