• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Albeda sport en bewegen contact

Gegevens
Gemaakt door: 20.02.2019
Auteur: Senem
Bekeken: 723

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zadkine werkt intensief samen met bedrijven in de regio Rotterdam-Rijnmond. Maar ben je benieuwd hoe het er op school aan toe gaat?

De meeloopdagen van sport- en bewegen zijn: Het studieprogramma voor de Sport- en bewegingsleider en Sport- en bewegingscoördinator is in het eerste leerjaar gelijk.

Kijk onderstaand voor de vooropleidingseisen van deze opleiding. In het eerste leerjaar wordt het keuzedeel Gezonde Leefstijl aangeboden. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je meer over onze opleidingen en over studeren bij een van onze colleges.

Welke vaardigheden moet je hebben. Herken jij jezelf hierin, instructies opvolgen en je houden aan regels. Je kunt ook goed samenwerken, dan is Sport en Bewegen echt iets voor jou. Van deze opleiding is geen bbl-variant. Marten Meesweg 50 AV Rotterdam. Kijk voor meer informatie bij de algemene vooropleidingseisen.

In het eerste jaar loop je ook stage bij een sportvereniging.
 • Voor de sporttest wordt een puntensysteem gehanteerd met een cesuur grens van 5,5 waar de grondmotorische eigenschappen worden getest. Toen bleek dat ik sporten zó leuk vind dat ik liever daar mijn beroep van maak.
 • Elk schooljaar zijn er vier.

Je kunt gaan werken in de sector sport en bewegen in bijvoorbeeld zwembaden, fitnesscentra of een sportvereniging. Als je deze opleiding gaat volgen, kies je voor een bol -opleiding. Verberg Verstuur je vraag. Maak dan een afspraak bij het Zadkine Studiekeuzecentrum. Op het kaartje hieronder zie je op welke locatie s je voor deze opleiding terecht kunt.

Na het eerste of tweede leerjaar kan er worden doorgestroomd naar de niveau 4 opleiding Sport- en bewegingscordinator. Dat ik deze opleiding combineer met de opvoeding van mijn zoontje is soms best zwaar.

Zo heb je nog meer kansen op de arbeidsmarkt. Download locatiegids  Fraaie, lichte en moderne albeda sport en bewegen contact in een kantoorwijk, ook als het jennifer van dijk silos om meerdere kinderen.

Je neemt deel aan de verplichte intake-activiteiten. Je wordt opgeleid voor een toekomst in de sport- en bewegingsbranche. Je oefent en verbetert onder andere je eigen vaardigheid en je vaardigheden in het les- en leidinggeven in n van de sportspecialisaties. Je gaat later werken met mensen.

Meer info over de opleiding

De data van de Open dagen in schooljaar zijn: Maar ook als je gaat werken kun je blijven leren. Op de pagina 'uitleg over de opleidingskosten ' vind je een uitgebreide uitleg over de verschillende kosten en een eventuele tegemoetkoming in de opleidingskosten. Omdat veel docenten uit de praktijk komen weten wij wat het is om later goed je werk te doen.

Albeda doet haar best om je toch te plaatsen bij de opleiding van jouw keuze. Daarnaast betaal je aan de opleiding een bedrag aan boekengeld en leermiddelen. Wilt u meer informatie over hoe deze website omgaat met uw privacy en welke cookies worden opgeslagen, lees dan onze privacyverklaring. De meeste stafdiensten zijn eveneens op deze locatie gevestigd.

Meer info over de opleiding Meer info over de opleiding Het studieprogramma voor de Sport- en bewegingsleider en Sport- en bewegingscordinator is in het eerste leerjaar gelijk, albeda sport en bewegen contact.

Fysiek best zwaar werk, waarvoor je een topconditie nodig hebt. Dat geeft een goede indruk van de opleiding en het kan je helpen bij het maken van de juiste keuze! Naast de standaardvakken, heb je in je opleiding ook de ruimte om te kiezen voor keuzedelen.

Tijdens de intakeactiviteiten leg je daarom ook een sporttest af! Je kunt dan nog een specialisatie volgen bij een sportbond of enkele cursussen doen. Marten Meesweg 50 AV Rotterdam. We gaan onder andere na of je een juist beeld hebt van het beroep, het vak of het werkveld waarvoor je wordt opgeleid? Op deze manier kun je werken en leren combineren. Om toegelaten te worden tot de opleiding Sport- en bewegingsleider heb je n van de volgende diploma's nodig:.

Naast de standaardvakken, heb albeda sport en bewegen contact in je opleiding ook de ruimte om te kiezen voor keuzedelen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een studie.

Over dit college

Daarnaast kun je terecht bij het Zadkine Studiekeuzecentrum voor een beroepskeuzetekst of een gesprek over studiekeuze. Verberg Verstuur je vraag. Welke vaardigheden moet je hebben? Zo kun je een deel van je opleiding zelf in vullen.

Elk schooljaar zijn er vier. De data van de Open dagen in schooljaar zijn:. Maar ik ben ervan overtuigd dat mijn studie bij Zadkine daarvoor een goede start is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.02.2019 02:48 Artur:
   Maar ik ben ervan overtuigd dat mijn studie bij Zadkine daarvoor een goede start is. Kom langs tijdens een van de open dagen.

  Ten anker

  Vond