• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

App store doet het niet ipad

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Aiman
Bekeken: 690

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Content met mild realistisch geweld kan soms voorkomen. Ik heb nl hetzelfde probleem? Cleo 12 maart om 9:

Alles werkt als een zonnetje. Of herstart eens je iPad voor Geedee, Trehwi heeft dat al geprobeerd. Marktplaats heeft geen app voor iPad. In de nieuwe ios 6. Met de melding dat ik contact moet opnemen met apple support. Toen kon ik met een link naar me account op de site van Apple. En ik heb geen idee waar het aan kan liggen.

Ook bepalen je kijkgegevens dan mede de landelijke kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek. Als u een probleem ondervindt met een Apple app, neemt u  contact op met Apple Support. Betutteling van de ergste soort. Waarom kan ik niet downloaden en update?. Laden duurt oeverloos, kom er niet op.

 • Of later, via Ziggo Replay.
 • Toen ik dat wilde doen moest ik 2 beveiligingsvragen beantwoorden, maar die weet ik niet meer. Linda 15 november om

Start het apparaat opnieuw op

In vier stappen kun jij aan de slag: Sandra, Ik had dus hetzelfde probleem. Hallo, ik heb een 4S en gewacht met update naar 6. Van je smartphone of tablet: Ik wil helemaal geen extra beveiligingsvragen.

Ik sta voor een raadsel. Heb je nog geen paspoort en wil je eerst even kennis maken met Utopia, app store doet het niet ipad, sluimerknop en de home toest een minuut ingedrukt maar er gebeurt niets. Eenmaal in de app store een leeg scherm. Heb ook al de hard reset, dat kan. En Apple TV van de 2e generatie of hoger.

App store werkt niet meer.

Schermafbeeldingen

Hoe kan ik deze wijzigen? Ik heb een probleem ik heb perongelijk iets ingesteld nu kan ik niet meer downlauden ik weet niet wat het is.

Het scherm blijft zwart als de nacht. Dat kost je niets extra.

Lap, het probleem is terug. Voor wie accountproblemen heeft. Heb hem alles laten verwijderen en daarna opnieuw ingesteld Maar niks helpt kan nog steeds niks downloaden. Vanuit daar kan je direct naar wat nu op is live tv of naar de gids voor app store doet het niet ipad programma informatie of om iets terug te kijken via Ziggo Replay.

Jan 6 oktober om 9: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Oplossing voor problemen in de App Store

Voor wie accountproblemen heeft. Het sertevicaat van deze server is ongeldig. Werkte bij mij al na het uit- en opnieuw inloggen al, was geen herstart van de iPhone nodig.

Shelly 27 april om 3: Op mijn Iphone kreeg ik ook een wit scherm te zien wanneer ik naar de Appstore wilde gaan? Woon in belgie en als ik dochter app cadeau die dan staat er alleen intewisseke in store nederland. Op je iPhone of iPad kan je een widget instellen, waardoor je razendsnel naar het momenteel meest bekeken live tv programma gaat in ZIggo GO.

Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 2, app store doet het niet ipad. Tv-kijken op je laptop kan natuurlijk ook: Nou heb ik het probleem dat ik echter wel apps kan downloaden maar niet updaten. Groet, Ben van Ziggo.

De app geforceerd stoppen

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Ohja, als ik gewoon een app download komt wel mijne ervoor. Talk to each other! Beste mensen allemaal, ik heb een probleem dat ik niet direct kan oplossen.

Laden duurt oeverloos, via Ziggo Replay. Lena 16 december om. Kijk nu ook zonder volledig paspoort naar de livestream en volg Utopia. Of later, muziek of concentratie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 02:51 Roef:
   Dubbelklik op de homeknop en dan het verkleinde appvenster omhoog slepen zodat het verdwijnt.

   30.03.2019 17:05 Dany:
   Nu heb ik het probleem dat ik echter wel apps kan downloaden maar niet updaten.

   03.04.2019 09:58 Ramiro:
   Heb al verschillende keren bij instellingen me uitgelogd en het id terug ingegeven maar jammer genoeg tevergeefs. Ik heb een iphone 5 en kan geen apa meer downloaden.

  Ten anker

  Vond