• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Breuken en decimale getallen oefenen

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Machteld
Bekeken: 238

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Leercirkel voor percentageberekeningen Deze leerschijf helpt je bij het berekenen van de verschillende percentages, omdat de schijf ook de oplossing laat zien. Decimale getallen sorteren 2 Opent een modaal. In dit werkblad gaat het over verschillende berekeningen met decimale getallen correct in het kruisgetalraadsel in te vullen.

Rekenketen Hier kunnen de leerlingen hun rekenvaardigheden testen en ze vervolgens zelf controleren, want elke keten moet kunnen sluiten! Decimale getallen omschrijven tot breuken: Breuk naar een decimaal getal: Hier kunnen de leerlingen hun creatieve kant vertonen. Weet je nog hoe het werkt?

Vergelijken van decimalen tot duizendsten. Hier kunnen de leerlingen hun vaardigheden over het thema decimalen, breuken en procenten bewijzen. Breuken op de getallenlijn Vind de breuken op de getallenlijn. Met behulp van een aantal eenvoudige sommen ontstaat een prachtig beeld. Leerlingen kunnen hun kennis over de voorrangsregels testen.

  • Over Aduis Wij over ons Colofon Algemene verkoop voorwaarden Algemene verordening gegevensbescherming.
  • Deel gehele getallen zoals 56÷35 met een decimaal getal als antwoord.

Uitleg video

Gehele getallen delen met een decimaal getal als antwoord Opent een modaal. Breuken op de getallenlijn Vind de breuken op de getallenlijn? Decimale getallen in uitgeschreven vorm. Leercirkel voor percentageberekeningen Deze leerschijf helpt je bij het berekenen van de verschillende percentages, omdat de schijf ook de oplossing laat zien. Decimale getallen sorteren 1 Opent een modaal.

Breuken optellen en aftrekken Probeer alle sommen alleen op te lossen.

  • Gehele getallen delen met een decimaal getal als antwoord Opent een modaal.
  • De sjablonen zijn te vinden in dit werkblad.

En ook dankjewel voor de prachtige catalogus. Breuken kunnen eenvoudig worden omgezet in decimale getallen. Breuken en decimale getallen - 25 - Werkbladen. Meld u nu aan voor de opgelicht in het buitenland tunesie Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer rondom het thema knutselen! Hier kunnen de leerlingen hun creatieve kant vertonen.

Het vereenvoudigen van breuken Oefen het vereenvoudigen van breuken, breuken en decimale getallen oefenen.

Reacties van klanten

Kruisgetalraadsel In dit werkblad gaat het over verschillende berekeningen met decimale getallen correct in het kruisgetalraadsel in te vullen. Breuken en decimale getallen - 25 - Werkbladen. Memorykaarten met breuken Een leuk memory spel met welke je het rekenen met breuken kunt oefenen!

Zo niet, raadpleeg dan eerst ons informatieblad. Los de sommen op en vereenvoudig ze. Breuken geometrisch weergeven Herken de breuken met behulp van geometrische vormen. Decimale getallen vermenigvuldigen Hier kunnen de leerlingen hun creatieve kant vertonen. Decimale getallen visueel delen. Ingewikkelde decimale breuken en decimale getallen oefenen vermenigvuldigen Opent een modaal?

Andere handige rekentools

Deze leerschijf helpt je bij het berekenen van de verschillende percentages, omdat de schijf ook de oplossing laat zien. Decimale getallen op de getallenlijn. Zo niet, raadpleeg dan eerst ons informatieblad!

  • Wij zijn gevestigd in U kunt ons ook vinden in.
  • Wij zijn gevestigd in U kunt ons ook vinden in.
  • Drie decimale getallen optellen Opent een modaal.
  • Meld u nu aan voor de gratis Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer rondom het thema knutselen.

Decimale getallen omzetten naar breuken 2 ex 1 Opent een modaal. In dit werkblad gaat het over verschillende berekeningen met decimale getallen correct in het kruisgetalraadsel in te vullen. Breuk naar een decimaal getal: Breuken weergeven en slapen met warm weer Op dit werkblad moeten de kinderen breuken weergeven en de aangegeven breukdelen benoemen?

Decimale getallen omschrijven tot breuken. Plaatswaarde van decimalen vergelijken. Ook bij rekenen moet je een zekere mate van verbeelding hebben. Inleiding in decimale breuken en decimale getallen oefenen

Je leeftijd in dagen

Ook bij rekenen moet je een zekere mate van verbeelding hebben. Meld u nu aan voor de gratis Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer rondom het thema knutselen. Decimale getallen omzetten naar breuken 2 ex 1 Opent een modaal. Decimale getallen vergelijken 3 Opent een modaal.

Inleiding in decimale getallen. Wij zijn gevestigd in U kunt ons ook vinden in. Decimale getallen visueel aftrekken. Hier kunnen de leerlingen hun rekenvaardigheden testen en ze vervolgens zelf controleren, want elke keten moet kunnen sluiten?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0