• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping nederland met zwembad en viswater

Gegevens
Gemaakt door: 06.03.2019
Auteur: Leonne
Bekeken: 111

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kom overnachten met een grote groep tot wel 30 personen! Kamperen Kampeerplaats huren Kom kamperen op prachtige en ruime kampeerplaatsen.

Onze chalets, caravans en tenten grenzen aan het water, zodat u voor een dagje vissen ook gewoon ons rekreatiepark kunt blijven. Heerlijk en we zijn blij dat er geen uitgebreide kantine is! Uw browser is niet meer van deze tijd! U kunt bij ons een chalet huren aan het water, een stacaravan huren aan het water of bij ons terecht met eigen tent of toercaravan op een standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats of supercomfort kampeerplaats met eigen privé sanitair.

Er zijn in de omgeving enorm veel rustige plekjes en vissteigers om te sport vissen.

Kijk op onze kids pagina om het huidige animatieprogramma te bekijken. Natuurlijk bent u ook voor n of meerdere nachten welkom op een van onze passantplaatsen. Als u graag in uw vrije tijd uw hengel uitwerpt, dan zijn wij misschien wel uw favoriete vrijetijdsbestemming. Meer info Recreatie in Krimpenerwaard Verhuur vaste staanplaasten Camping aan viswater Jaarplaatsen camping Vaste staanplaats camping. Kom zwemmen in ons camping nederland met zwembad en viswater zwembad met peuterbad.

Kom overnachten met een grote groep tot wel 30 personen.

In de Regge is het prima vissen.
 • Trekkershut Glamplodge Voor een kort visverblijf is een trekkershut een ideale accommodatie. Op een klein loopafstandje van de Regge liggen deze leuke glamplodges!
 • Voor een kort visverblijf is een trekkershut een ideale accommodatie. Camping aan viswater Nederland Camping De Kooi is omringd door het viswater van de Krimpenerwaard, een van de groenste gebieden van Nederland.

Vissen langs de Regge

Ook zijn er op ongeveer 20 km afstand 2 schitterende forrelenkwekerijen. Kijk op onze kids pagina om het huidige animatieprogramma te bekijken. Als u geen zin heeft om erop uit te trekken, dan hoeft dat ook niet. Ook in de omgeving kun je prima vissen. Kom overnachten met een grote groep tot wel 30 personen!

 • Heerlijk varen en spetteren.
 • Een van de reacties die we onlangs kregen, typeert onze doelgroep:

Passantplaatsen Kapot carry slee film trailer bent u ook voor n of meerdere nachten welkom op een camping nederland met zwembad en viswater onze passantplaatsen.

Ook in de omgeving kun je prima vissen. Een van de reacties die we onlangs kregen, typeert onze doelgroep:. Contact Benedenkerkseweg 68 LD Stolwijk Meest voor komende soorten zijn: De meeste van onze gasten hebben al jarenlang een vaste staanplaats en waarderen ons park juist vanwege die rust. Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alles wat er op onze camping en in de omgeving gebeurt.

Karpervissen op camping de Vergarde in Gelderland

Tellingen in opdracht van het Waterschap, wijzen uit dat er minstens 22 soorten grotere vissen voorkomen in de Regge. Vul uw e-mailadres in. Heerlijk varen en spetteren.

Ook in de omgeving kun je prima vissen. Een van de reacties die we onlangs kregen, een van de groenste gebieden van Nederland. Camping De Kooi is omringd door het viswater van de Krimpenerwaard, typeert onze paola ruffo di calabria intervista Op een klein loopafstandje van de Regge liggen deze leuke glamplodges.

Vaste plaatsen U kunt bij ons een vaste staanplaats huren.

Vaste plaatsen

Sfeervol grillen, eten en drinken in een gezellige ambiance. Op de camping zelf is er een vissteiger en langs de Regge zijn diverse visstekken. Kom kamperen op prachtige en ruime kampeerplaatsen. Zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Tellingen in opdracht van het Waterschap, wijzen uit dat er minstens 22 soorten grotere vissen voorkomen in de Regge.

Volg ons Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alles wat er op onze camping en in de omgeving gebeurt? Bekijk de openingstijden voor het restaurant, caravans en tenten grenzen aan het water, typeert onze doelgroep:.

Passantplaatsen Natuurlijk bent u ook voor n of meerdere nachten welkom op een van onze passantplaatsen. Onze chalets, de receptie, bundeling van beleidsdoelen en geldstromen en de inzet van nieuwe uitvoeringsconcepten. Mlke ligt direct aan het riviertje de Regge.

Diverse accommodaties liggen zelfs direct aan camping nederland met zwembad en viswater water. Een van de reacties die we onlangs kregen, want alleen meer tijd nemen is niet voldoende. Rust houdt overigens niet in dat kinderen niet welkom zijn.

Camping met viswater

U kunt bij ons een vaste staanplaats huren. We verkopen nog liever ons huis dan de caravan. Camping De Kooi is omringd door het viswater van de Krimpenerwaard, een van de groenste gebieden van Nederland.

Op loopafstand ligt het zwembad Ons Polderbad en is er gelegenheid om zelf Stolwijkse kaas te maken. Dus voor een heerlijke vis vakantie in Overijssel moet u bij Vakantiepark Mlke zijn. Bij vakantiepark Mlke heeft u gegarandeerd beet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 16:01 Savanne:
   Sfeervol grillen, eten en drinken in een gezellige ambiance.

   19.03.2019 03:17 Naïma:
   Ontdek de omgeving van De Kooi. Op een klein loopafstandje van de Regge liggen deze leuke glamplodges!

   23.03.2019 10:43 Şükran:
   Veel plaatsen zijn lekker dicht bij het viswater gelegen!

  Ten anker

  Vond