• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Films die je gezien moet hebben in je leven

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2019
Auteur: Ayana
Bekeken: 765

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Weet hij zijn ouders te vinden? De Amerikaanse soldaat Witt is gevonden en gevangen gezet. Hij gaat leven van alleen groente en fruit, en maakt daar sapjes van…..

De rest is gewoon een grote hype. In de film spelen een hoop bekenden mee. Dit is even wennen, maar het geeft wel het gevoel dat het echt is wat je ziet. Met een nieuwe identiteit papt ze aan met een Duitse SS-offcier, maar dat heeft grotere gevolgen dan ze ooit had kunnen voorzien.

Ze komen aan bij Hill , een belangrijke positie voor de Japanners. Snelle shots volgen elkaar op en daardoor blijft de kijker geboeid.

Een nieuwe romantische komedie met een bite, van de makers van Alles is Liefde. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Als je van films die je gezien moet hebben in je leven films houdt, is The Pianist zeker een aanrader. Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in wat is de stand van zaken met nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Ondertussen wisselt ergens in de Engelse hoofdstad een karaats diamant op onrechtmatige wijze van eigenaar.

Wat het bijzonder maakt, is dat de film gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Belfort begint eerst bij een groot bedrijf op Wall Street, maar wordt hij al gauw uitgespuwd. Naast de films van Jason Statham, vind je hier ook de films die je gezien moet hebben van:

2 gedachten over “Netflix series, films en docu’s die je gezien moet hebben”

Ze lijken dolgelukkig met elkaar, maar al vroeg in deze thriller blijkt dat hun huwelijk helemaal geen rozengeur en maneschijn is. De Tweede Wereldoorlog kende veel leiders, goed en kwaad. Pat Bradley Cooper komt net uit een psychiatrische inrichting, maar af van zijn bipolaire stoornis is hij zeker nog niet. De oorlog was overal. De meesten hebben deze ondertussen wel gezien?

Bram van der Vlugt en Carice van Houten praten deze prachtige documentaire over de Nederlandse natuur aan elkaar. A Plastic Ocean De meesten hebben deze ondertussen wel gezien! Of het allemaal legaal was wat ze deden!

De film zit namelijk vol met details over de landingen bij Normandi tijdens Operation Overlord. Like Liked by 1 persoon.

Berichtnavigatie

Je maakt in de film de laatste dagen van Hitler en zijn zogenaamde Derde Rijk mee. Bruno Ganz, de acteur die Hitler speelt, zet dus een fenomenale performance neer, waardoor het zo echt overkomt. Martin houdt zich namelijk bezig met het afleveren van allerlei pakjes, zonder vragen te stellen over de inhoud ervan.

Dit gaat niet zonder slag of stoot en dit maakt de film heel interessant om naar te kijken. Wat is een extreem lage bloeddruk wordt het verhaal ingetrokken je blijft geboeid tot de laatste seconde.

Hij probeert het contactverbod met zijn ex te verbreken door alle boeken die zij doceert te lezen en af te vallen door te gaan hardlopen met een vuilniszak aan. De film neemt zowel het perspectief van de Geallieerden als de Duitsers aan.

Dit komt doordat eigenlijk alles wel films die je gezien moet hebben in je leven de film zit! Hij was een atleet die uiteindelijk mee mocht doen aan de Olympische spelen in Berlijn.

Froot.nl Navigation

Ik heb ze nog niet allemaal gezien, maar ze staan bijna allemaal op mijn to see lijstje! Sean Connery, beter bekend als James Bond, speelt een rol in deze film.

Maar of hij daarin slaagt?

Houd me via e-mail op de weer langere termijn den haag van nieuwe reacties! Hij moet daar echter wel wat voor terugdoen: Een van de nieuwere Tweede Wereldoorlog films is Hacksaw Ridge uit Je wordt steeds op het verkeerde been gezet en je bent steeds benieuwd waar het verhaal naartoe gaat. In de film volg je de soldaten die de taak hadden om het kleine eiland Iwo Jima te verdedigen, wetend dat de Amerikanen eraan komen.

De overige films heb ik wel gezien en Gone Girl was de enige die echt de moeite waard was. Je reageert onder je Facebook account.

Nederlandse films op Netflix

Misschien zit er wat nieuws voor je bij? Fat, sick and nearly dead. Ik was tijdens deze film geen enkel moment afgeleid en ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten door fascinatie en geboeidheid. Hacksaw Ridge is een echte must-watch!

Samen met een aantal andere soldaten sluipt hij het vijandelijke territorium binnen. Killer Women Documentaire serie over vrouwen die een moord hebben begaan…. Hij speelde onder andere in Inception en The Last Samurai.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0