• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gratis drie op een rij spelletjes

Gegevens
Gemaakt door: 13.02.2019
Auteur: Frédéric
Bekeken: 265

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Blokken Draaien Blokken Draaien Draai de blokken zodanig dat ze een driehoek vormen. Verwissel de diamanten van plaats en krijg er zo 3 of meer van hetzelfde type op een rij om ze te verwijderen.

Minimale paren van drie, vergeet dat niet! Veel van de 3 op een rij spelletjes spelen zich daar dan ook vaak af en krijgen deze spelletjes ook vaak namen mee als Luxor Quest for the Afterlife of Heroes of Hellas. Help een jonge heldin met de wederopbouw van haar eilandengroep aan Pas op, je tijd is beperkt! Engels spellen Alle Engels spellen Engels series.

Probeer 3 of meer objecten van dezelfde soort naast elkaar te krijgen om ze te verwijderen en puzzel zo alle blauwe tegels weg. Het thema is een dagje aan het strand. Bejeweled 2 Bejeweled 2 Speel een leuk bejewelled spelletje? Maak rijen van drie dezelfde geldstukken. Word heer en meester van bonussen en anti-bonussen terwijl je strategisch denken gebruikt. Kies twee dezelfde afbeeldingen die aan minstens 1 zijde vrij liggen.

Meer over 3-op-een-rij spellen

Ga zo door tot je genoeg punten hebt verdiend om door te mogen naar het volgende level. Love Story - The Beach Cottage. Kies twee dezelfde afbeeldingen die aan minstens 1 zijde vrij liggen. Monster Temple Monster Temple Schuif de monstertjes naar rechts, links, omhoog en naar beneden. Adventure games Simulatie spelletjes.

Wij zien er in ieder geval heel erg dol op. Asylum Conspiracy Amanda Rose:

 • Download Online FunPass Help. Speel Gummy Blocks, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
 • The Treasures of Montezuma 2.

Categorien Wisselspellen Blokken spelletjes Alle drie-op-een-rij spellen. Menu Homepage Download spellen Online spellen Blog.

Als je een hint nodig hebt, prachtige screensavers downloaden. Zorg dat de rijtjes niet hoog oplopen. Magic Heroes - Save our Park. Bejeweled 2 Bejeweled 2 Speel een leuk bejewelled spelletje.

Drie op een Rij spelletjes

Scoor een bepaald aantal punten, speel een bepaalde kleur w Help een jonge heldin met de wederopbouw van haar eilandengroep aan Populaire spelletjes Voodoo Whisperer: Maak combinaties van 3 edelstenen en maak combinaties over de gouden tegels om ze te verwijderen.

Tegenwoordig speel je niet meer met een bord tussen twee mensen in maar kun je achter je computer kruipen en binnen een paar minuten aan de slag. Weet je wat voor tijd het is. Meer informatie Ik snap het. Maak combinaties met de gekleurde gems in dit bejewelled spelletje, gratis drie op een rij spelletjes.

Ieder level wordt moeilijker en je hebt het aantal zetten dat je krijgt hard nodig.

Hoe speel ik 3 op een rij spelletjes?

Try to match three of a kind in this juicy game! Menu Homepage Download spellen Online spellen Blog. Green Valley - Fun on the Farm.

Hexa Hexa Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen. Heroes of Hellas 2 Olympia. Tegen de computer of tegen de klok. Sorteren op  Alfabet Populariteit Datum Waardering. Speel alle steentjes weg om het level te halen. Mythical Jewels Mythical Jewels Maak combinaties met de edelstenen en speel ze weg. Dreams of a Geisha.

Waar komen 3 op een rij spelletjes vandaan?

Waarom dan nog langer wachten? Probeer 3 of meer objecten van dezelfde soort naast elkaar te krijgen om ze te verwijderen en puzzel zo alle blauwe tegels weg.

Het doel is om het hele speelveld te vullen met gouden blokken.

Season Match 3 - Curse of the Witch Crow. Vind eeuwenoude schatten en help Jess de archeologe. Veel van de 3 op een rij spelletjes spelen zich daar dan ook vaak af en krijgen deze spelletjes ook vaak namen mee als Luxor Quest for the Afterlife of Heroes of Hellas.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.02.2019 07:56 Chico:
   Als je voldoende schilden wegspeelt mag je naar het volgende level. Als je een edelsteen wegspeelt dan breekt en verdwijnt het glazen tegeltje eronder.

   17.02.2019 22:49 Sarinah:
   Tegen de computer of tegen de klok.

   19.02.2019 16:53 Rosella:
   Aan jou de taak om drie of meer snoepjes met elkaar te combineren. Probeer volledige rijen en kolommen te leggen en zo de gummyblokjes weg te spelen.

  Ten anker

  Vond