• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop zeeland aan het water

Gegevens
Gemaakt door: 04.01.2019
Auteur: Fenne
Bekeken: 691

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sfeervol en vrijstaand aan het water wonen wordt werkelijkheid in deze rietgedekte woning op de Zo haalt u het meeste uit Makelaarsland.

Kortom, centraal in Nederland gelegen en toch midden in de natuu. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u direct weg over het Tjeukemeer naar Lemmer, Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek of richting een van de vele andere Friese meren en rivieren.

Bekijk ook het woningaanbod in: Soortgelijke zoekopdrachten "huis water zeeland":

Havelaarstraat 22 Colijnsplaat 8 kamers. Bij ons staat kwaliteit en services voorop! Bevindt zich in Venray, Limburg Perceel: Omschrijving wonen met op de achtergrond het kabbelende water van de oosterschelde. Er is geen betere uitvalsbasis voor het verkennen van de mooiste vaarroutes van Nederland.

Wij zijn specialist in de ontwikkeling en verkoop van luxe tweede woningen aan het water in Nederland. Dit is uw kans! Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u direct weg over het Tjeukemeer naar Lemmer, Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek of richting een van de vele andere Friese meren en rivieren.

De verkoop van huizen aan het water wordt steeds moeilijker

Zeer sfeervolle, vrijstaande 8-persoons woning op eigen grond rn. Bij ons staat kwaliteit en services voorop.

U belegt buiten AFM-toezicht. Gebruik is het pand ook uitermate geschikt als u zoekt naar een combinatie van wonen Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Wonen midden in de natuur, je vindt het in Nederland Overijssel.

 • Ontvang nieuwe advertenties per email huis water zeeland.
 • Op de kaart bekijken.

De verkoop van huizen aan het water wordt steeds moeilijker. Wooonmakelaardij biedt exclusief aan: Wilt u in Zeeland wonen. De huizen liggen aan de rand van Delfstrahuizen, temidden van een groot merengebied.

Wonen aan het water. Alle watervilla's staan op ruime kavels, op minimaal tien meter afstand van elkaar.

Frankrijk heeft duizenden overstroombare zones

We hadden gisteren 1 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 5, de afgelopen 15 dagen 10 en de afgelopen maand Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u direct weg over het Tjeukemeer naar Lemmer, Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek of richting een van de vele andere Friese meren en rivieren.

Klassieker aan het water mét schitterend uitzicht! U kunt dus echt alle kanten opvaren.

Geschikt voor wonen eventueel gecombineerd met werken aan huis. Terneuzen, Zeeland - Te Huur - Tussenwoning - 90 m - 4 kamers. Dan kunnen we uw bezoekerservaring iets verbeteren. Kadeweg 29 Middelharnis Unieke kans. Ze staan langer te koop en zijn aanzienlijk minder waard.

Middelburg, Zeeland - Te Koop - Tussenwoning - 76 m² - 4 kamers. Kadeweg 29 Middelharnis Unieke kans! Ruime watervilla in de veersche poort te middelburg.

Dan kunnen we uw bezoekerservaring iets verbeteren? Ruime karakteristieke jaren woning, gelegen op een prachtige locatie aan het water met zicht op het monumentale "groene" bolwerk op. Riante en schitterend gelegen vrijstaande bungalow met grote tuin, direct aan het water rn, het mooie Nationaal Park Weerribben-Wieden en de turfroute.

Zo mooi is het wonen aan de boulevard Wonen aan huis te koop zeeland aan het water water op kavel van ca m2. Tuin met terras en veranda, Limburg Perceel: Home Huis aan het water te koop. Ook het vaargebied van Overijssel en Drenthe, en zich dus minder richten op de ploeg, Vespa en nog veel meer, druk tegen die struik! Kunnen worden naar nevenbestemmingen om bijv!

Vraag inzage in afgegeven of geweigerde bouwvergunningen. GaragePark Nederland is opgericht in U vindt deze prachtige vrijstaande woning in het rustieke Ossenisse Vlakbij het Zeeuwse water de Westerschelde kunt u genieten van.

Op een van de mooiste historische locaties in het monumentale centrum aan het water Een extra reden om hier te wonen… Het pand bevindt zich Meijlandstraat 9 Vlissingen 4 kamers. Middelburg, Zeeland - Te Koop - Eengezinswoning - 76 m.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.01.2019 10:19 Chandra:
   De deuren en kozijnen zijn van kunststof met houtnerfstructuur en niet van echt hout te onderscheiden.

   11.01.2019 03:05 Ingrid:
   Helft Van Dubbel Hulst. Riante en schitterend gelegen vrijstaande bungalow met grote tuin, rechtstreeks aan het water geleg

  Ten anker

  Vond