• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hymer campers waar te koop

Gegevens
Gemaakt door: 26.01.2019
Auteur: Anko
Bekeken: 127

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wordt verkocht met nieuwe apk. Dit is de ultieme auto voor een avo.

Te koop aangeboden fiat camper met hymer opbouw. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Gebruik dan onze nieuwe sidebar, waarmee je razendsnel je zoekopdrachten kunt aanpassen. Newmar Kountry Star Specificaties: Onder de fles stove

Welk chassis moet de camper hebben: Hoeveel personen zullen in de camper slapen. Caravans en Kamperen Campers 4. Wij verkopen ze al nu al 15 jaar aan veel tevreden Bij sommige modellen kan het aantal zitplaatsen dat met een 3-puntsgordel is beveiligd, optioneel worden verhoogd.

Hiermee wordt een perfecte verwerking geboden die voldoet aan de hoogste eisen evenals een uniek veiligheidspakket, hymer campers waar te koop.

Zeer complete en goed onderhouden fiat adria dx 4 pers camper voorzien van alle gemakken! Er volgen nog meer foto,s maar de camper is nu nog….

Log in op uw account

Elektrisch of Hybride   0. Bedenker van de Van De van is niet meer weg te denken uit het beeld op campings en kampeerterreinen. Een kleine camper tot 6 meter kan ook als voertuig voor dagelijks gebruik dienen, want met de compacte buitenafmetingen kan het bijna concurreren met de afmetingen van een personenauto. Binnen de ruime collectie zijn onder meer vans, full-integralen, semi-integralen, bussen en alkoven te vinden.

Hymer camper B CL bj 3. Buscamper Opel Movano 2.

Hymer B bj Hymer b lengte: Hier hymer campers waar te koop u zien welke dat zijn: Fiat Ducato campers Behaaglijk comfort en luxe in de camper Onze campers bieden zonder uitzondering een goed comfort! VW california Deze camper is goed onderhouden alleen de km stand is aan de hoge kant maar bij een t4 met een 2. Hymer Occasions Hymer is een succesvolle onderneming uit Duitsland die werd opgericht door Erwin Hymer.

Hymer Occasions

De camper is 5,20 mtr lang en past in een ruim parkeervak je kunt hem overal kwijt. Met de luxe van een halfintegraal van met slechts Alleen de camperserie Hymermobil B-klasse SupremeLine bevindt zich in principe in de gewichtsklasse van meer dan 3,5t.

Hymer B bj Hymer b lengte:. Fiat Hymer CC Te koop aangeboden fiat camper met hymer opbouw. Onze Mercedes-Benz Sprinter campers: Nieuwerkerk Ad Ijssel ZH. Niet tevreden over de sidebar.

Vrijheid om..

Daarnaast is deze camper scherp geprijsd. Hiervoor is rijbewijs B nodig en het voertuig wordt in de regel gezien als een personenauto, zonder enige beperking. Aantal slaapplaatsen tot en met 2 tot en met 2   Maak kennis met de V-klasse Marco Polo! Camper Fiat Ducato Adriatik Te koop:

 • Bekijk hier al je mail alerts.
 • Holtkamp West Caravaning B.
 • Fiat Fiat  
 • Extra grote koelkast met groot

Alle Hymer modellen Hymercamp. Integraal of half-integraal camper. Moet nu weg Moet nu weg   Overige merken Overige merken   1. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Wij verkopen de camper omdat hij wegens gezinsuitbreiding voor ons te klein is Lmc liberty met 2 losse bedden en met cabine aircode camper is volledig ingericht en u kan er zo. Maakt gebruik van electro adsorptie, ultra fijn geactiveerd koolstof en met collodaal zilver bewerkte zeoliet, hymer campers waar te koop. Pssl Pssl   De Mercedes-camper op de Mercedes-Benz Sprinter biedt bovendien een zeer hoog rijcomfort en uitstekende harmonische rij-eigenschappen.

Eindeloos veel merken van Hymer

Extra grote koelkast met groot Hoeveel personen gaan er mee op reis: Registreren is zo gedaan. Mercedes camper - Met gemengde gevoelens bieden we onze camper mercedes te koop aan.

Goede citroen jumper buscamper voorzien van de grote motor 2. Holtkamp West Caravaning B. Wij sturen je een notificatie. Te koop aangeboden mooie rimor europeo 69 plus half integraalcamper.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 05:55 Meis:
   Bekijk alle 8 advertenties Wat is dit? De Mercedes-Sprinter, die het chassis vormt onder onze Mercedes-campers, behoort tot de veiligste voertuigen in de bestelwagenklasse.

   08.02.2019 13:42 Gijsbert:
   Camper Fiat Ducato Adriatik Te koop:

  Ten anker

  Vond