• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleding goed doel utrecht

Gegevens
Gemaakt door: 05.03.2019
Auteur: Leontien
Bekeken: 558

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kom je ook langs? De eerstvolgende editie is op 16 maart Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist In wijkcentrum De Koppeling wordt 2x per jaar de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist  gehouden.

Beste Esther, een kant en klaar adres hebben we helaas niet voor je. Ook is er een aanbod van sport- en regenkleding, verkleedkleren, laarzen, schoenen, tassen en accessoires. Shoppen in de stijl van. Familiefestival Kermis de Klop Gepost op: We hebben wel nog enkele andere sites voor je gevonden: Kermis aan de Klop heeft de sfeer van een oude dorpskermis.

De markt wordt meestal op de 3e zaterdag in maart en de kleding goed doel utrecht zaterdag in september gehouden. Op deze mooie locatie kun je mooiste kinderkleding scoren.

Heb twee dozen en zakken met knuffel. Dat wekte direct mijn belangstelling. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

 • Misschien kun je eens deze website bekijken:
 • Lente-Uitjes, de leukste kindervoorstellingen!

Gratis producten plaatsen en afhalen

Lente-Uitjes, de leukste kindervoorstellingen! Over Kidsproof Er is natuurlijk geen mooier stadsie dan Utrecht! Misschien kun je eens deze website bekijken: Bekijk ook de andere tips en kinderuitjes in Utrecht in onze uitagenda.

De eerstvolgende editie is op 23 maart Biltse Kinderkledingmarkt Op de Biltse Kinderkledingmarkt kun je fantastisch slagen voor kleding of speelgoed voor kleine prijsjes. Waar kan ik deze naar toe brengen. Liewood Anastacia Fruit Set - Oranje.

Volg Kidsproof Utrecht Ontvang onze nieuwsbrief vol tips in je mail. Er zijn verschillende inzamelpunten waar je oude knuffelbeesten kunt doneren. Waar kan ik deze kwijt. Waar kan ik knuffelbeesten naar toe brengen. Waar kan ik deze naar toe brengen, kleding goed doel utrecht.

Verkopen en uitdelen

Milou 10 , Anne 9 , Jinthe 8 , Nadine 7 en ik. Hier kun je textiel, waaronder ook knuffels, doneren. Wist jij dat er in en om Utrecht ook Leidsche Rijn, Zeist en Bunnik veel leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen zijn?

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Op deze mooie locatie kun je mooiste kinderkleding scoren. Top 10 leukste webshops voor kids. Kermis aan de Kleding goed doel utrecht heeft de sfeer van een oude dorpskermis.

Liewood Anastacia Fruit Set - Oranje?

Vrijwilligers gezocht!

Shoppen in de stijl van. De eerstvolgende editie is op 23 maart Biltse Kinderkledingmarkt Op de Biltse Kinderkledingmarkt kun je fantastisch slagen voor kleding of speelgoed voor kleine prijsjes. Kom naar deze kledingbeurs bij De Hooierij voor superleuke tweedehands speelgoed en kleding!

Knuffelbeesten doneren Er zijn verschillende inzamelpunten waar je oude knuffelbeesten kunt doneren. Mail deze blog naar een vriend in Peroonlijk bericht? Over Kidsproof Kleding goed doel utrecht is natuurlijk geen mooier stadsie dan Utrecht, kleding goed doel utrecht.

Kom maar door met al die afgesloten ruimtes, een van de grootste van de Utrechtse Heuvelrug. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Hoi Marlies, wij weten de weg naar buiten wel te vinden? Waar kan ik knuffelbeesten naar toe brengen.

Benieuwd wat u voor deze kinderen kunt betekenen?

Op deze mooie locatie kun je mooiste kinderkleding scoren! Wij zetten de leukste markten voor tweedehands kinderkleding en vaak ook speelgoed op een rijtje. Hier kun je textiel, waaronder ook knuffels, doneren. Kermis aan de Klop heeft de sfeer van een oude dorpskermis.

Beste Ria, wat goed dat je je knuffels wilt doneren. Toon alle shop resultaten. Kom je ook langs. Volg Kidsproof Utrecht Ontvang onze nieuwsbrief vol tips in je mail.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.03.2019 13:39 Geurtje:
   Beste meneer van Doorn, U maakt er de mensen van Edukans erg blij mee.

   20.03.2019 05:30 Katherine:
   De gedoneerde knuffels komen zowel in het buitenland als in Nederland terecht. Je kunt er terecht voor baby-, kinder- en volwassenkleding.

   28.03.2019 12:02 Elvis:
   Ook is er een aanbod van sport- en regenkleding, verkleedkleren, laarzen, schoenen, tassen en accessoires. Houd de agenda's in de gaten.

  Ten anker

  Vond