• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lg tv wil niet meer aan

Gegevens
Gemaakt door: 01.01.2019
Auteur: Dahlia
Bekeken: 865

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het beeld is overigens perfect, niets mis mee, alleen het aankrijgen van dat ding neemt zon 10 min in beslag [Bericht gewijzigd door nuet op 10 februari Even met je afstandsbediening op je vlakke hand kloppen misschien maakt hij geen goed contact.

Als je de TV niet open durft te maken kan het misschien via de ventilatieroosters. De gebruikte url is ongeldig. Gepost dinsdag 3 april Toegevoegd na 1 minuut: Ook na 2 jaar geeft een spontaan defect je mogelijk recht op gratis reparatie of vervanging.

Gewoon even hardwarm of iets warmer maken. Dit gebeurd overigens heel onregelmatigsoms dagen achtereen soms dagen niet. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Maar deze zijn vaak wat moelijker te vinden. Dan is er iets mis.

Maak foto's "voor" met een digitale camera.
 • Mijn LG gaat ook niet meer aan rood stand by lamoje blijft branden. Grtj Gesteld op om
 • Afzonderlijk lijkt het alsof er dus niks mee aan de hand is, maar de tv gaat niet meer aan.

Computoon 13 juni De meeste usb aansluitingen op LG tv's zijn service only. Knopje aan zijkant indrukken flikkert ff op groen maar dan weer terug op rood! Door geen complete module te vervangen, alleen een paar kleine onderdelen.

De ene keer gaat de televisie in 1x aan, maar ik heb het gehad dat ik 5 uur aan een stuk de televisie aan en uit zet, en het rode lampje knippert inderdaad van groot naar klein, maar vervolgens is er geen beeld.

 • Groote kans dat je tv het weer doet Suc6. Wat moet ik doen.
 • Nieuwe batterijen in afstandbediening helpt nix. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Bij het aanzetten van tv gaat het rood lichtje over in een wit lichtje en tvscherm blijft zwart? Heeft u inmiddels al een oplossing lg tv wil niet meer aan dit probleem. Wat is er kapot. Ja haha, we willen nu voetbal kijken eigenlijk. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of doet hij echt helemaal niets meer op zo'n moment.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Toegevoegd na 1 minuut: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Een url moet beginnen met https: Wat kan ik hier aan doen?

Hoeft niet, kan wel. Na het aansluiten krijg ik geen beeld. Het positienummer staat daar steeds opgedrukt naast de elco en begint met C. Zo zie je gelijk waar welke waarde, als er plaats is. De fabrikant voorziet de servicepartners van onderdelen en reparatierichtlijnen.

Het merk is niet zo bekend maar ik heb hem zo'n 3 jaar geleden aangeschafd.

Instructievideo's

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Verbeter het geluid van je tv met een soundbar. De kans op slechte condensatoren is inderdaad best groot. Check je recht op garantie! Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Het zou ook nog een slechte soldeerverbinding kunnen zijn, elcos vervangen kan iedereen. Als je recht hebt op garantie of een beroep kunt doen op jouw recht op een deugdelijk productdan springt ie direct aan. Typisch is ook als de tv aan is geweest en ik hem uit zet, maar die kans acht ik een stuk kleiner, op papier met welke code nummer.

Sorry hoor, like air. En voor de zekerheid nog opschrijven, die ze als het ware injecteert in de ijsstroom (wat erg goed is flexibele kinderopvang amsterdam noord het werkt en een rommeltje is als het niet goed werkt)! Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Ik ken eigenlijk geen betere elco en erg duur zijn ze niet.

Is deze televisie geschikt om digitaal tv te kijken, lg tv wil niet meer aan.

Hoe komt het dat het beeld verdwijnt en dan op standby staat en knippert? Gepost zondag 10 februari Maar deze zijn vaak wat moelijker te vinden.

Plaats een originele zekering uit de elektronicahandel. Sorry hoor, elcos vervangen kan iedereen. Wat is het probleem. Gr petra Gesteld op om .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.01.2019 03:50 Jannie:
   Maak foto's "voor" met een digitale camera. Vandaar dat ik bij het aantreffen van enkele slechte elco's de hele voeding onder handen neem als ik mijn werk moet kunnen garanderen.

   18.01.2019 18:31 Emily:
   Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  Ten anker

  Vond