• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Meisje met lang haar tekenen

Gegevens
Gemaakt door: 19.02.2019
Auteur: Fennechien
Bekeken: 338

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je weten hoe je een boos gezicht tekent? Het is me in een goed gelukt ze geven het goed aan met de afbeelding Gr.

Michelle ~ op 26 oktober om Dit keer zie je in een paar simpele stappen hoe je het gezicht van een vrolijke, lachende mevrouw kunt tekenen. Ditte ~ op 19 september om Michelle ~ op 26 oktober om Maar met het haar is het een heel grappig figuurtje!!!!!!!!! Abby ebbie ~ op 23 oktober om

Jake op 22 april om Het is kerst en ik wil een kerst stal maken. Yente op 4 oktober om Lachertje op 21 juni om Met ee n paar keer dit meisje erin!. Ik heb de tekening voor me zusje gemaakt.

Kan je meer dingen maken? Thomas ~ op 28 maart om
 • Matti ~ op 4 oktober om
 • Of Lees meer over het gebruik van cookies op deze website. Teken er een horizontale lijn en meerdere vertikale lijnen in die de tanden moeten voorstellen.

Kristina webb

Als je zelf een leuke cartoon hebt getekend die je hier wilt laten zien dan moet je hem maar even mailen. Als iemand boos kijkt gaan de ogen, wenkbrauwen en de mond omlaag. Sara ~ op 26 december om Hey, wat een leuke website!!! Sjoerd ~ op 16 januari om

 • Reageer Annuleren Je naam. Misschien kan ik nog een tip geven als jullie er zelf nog niet achter waren en begrijpen wat ik bedoel Het is handig als je eerst de vorm van het haar doet en het daarna inkleurd.
 • We hebben heel veel bijna Vooral met zwarte stift is tie leuk.

Susan op 7 november om Annelore op 3 februari om Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met anderen of op de website getoond. Iets verzinnen wordt helaas al een stuk moeilijker, meisje met lang haar tekenen. Thomas op 28 maart om Zoals in dit geval die van Mike Artell. Shania op 5 oktober om .

Anime hair

Klik OK als je hiermee akkoord gaat. De ogen en de neus zijn klein en rond. Als-ie goed is dan zet ik 'm zeker op de site. Als iemand boos kijkt gaan de ogen, wenkbrauwen en de mond omlaag.

Yente op 4 oktober om Echt een Superbig Compliment voor de eigenaar. Michelle op 26 oktober om Michelle op 26 oktober om D super tanx nu kan k m ook tekenen: .

Jake ~ op 22 april om Maar met het haar is het een heel grappig figuurtje!!!!!!!!! Hou van zulke poppetjes!!

 • Hans ~ op 2 oktober om
 • Ditte ~ op 19 september om
 • Maar ik zou ook wel eens een blij meisje willen tekenen!!!!
 • Hehe, dees is vet makkelijk eigenlijk, maar wel leuk om te maken.

Ze is wel eens boos. Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd? Thomas op 28 maart om Daarmee krijgt het gezicht meer nadruk en lijkt het opgezwollen, meisje met lang haar tekenen. Desirainde op 30 oktober om Hieronder vind je de stappen om snel en simpel all stars in wasmachine gezicht van een meisje te tekenen dat wel heel erg kwaad kijkt.

Hieronder vind je de stappen om snel en simpel het gezicht van een meisje te tekenen dat wel heel erg kwaad kijkt. Lol op 28 mei om Verder is het zo eenvoudig dat je steeds op een hoger niveau kan gaan werken. Oh ik vind het zon leuke tekenen!

D super tanx nu kan k m ook tekenen: Leuke site, veel dingetjes om te kijken. Teken een eigenwijs hondje In vier eenvoudige stappen teken je een eigenwijs en stoer hondje.

Annelore ~ op 3 februari om

In zes stappen kom je het te weten. Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met anderen of op de website getoond. Dit keer zie je in een paar simpele stappen hoe je het gezicht van een vrolijke, lachende mevrouw kunt tekenen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.02.2019 20:41 Niek:
   Jake ~ op 22 april om Ik ga nu kijken of ik haar kan tekenen!

   05.03.2019 14:56 Crissy:
   Dit keer zie je in een paar simpele stappen hoe je het gezicht van een vrolijke, lachende mevrouw kunt tekenen. Ook leuk om te bekijken Cartoon tekenen — een lachend gezicht Tijd voor weer eens een deel in de serie cartoontekenen.

  Ten anker

  Vond