• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met een camper naar kroatie

Gegevens
Gemaakt door: 01.01.2019
Auteur: Rijk
Bekeken: 580

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het stadje is gezellig en biedt vrolijkheid door de ijsgoochelaars die op een spectaculaire manier heerlijke en bijzondere ijsjes maken. Wij raden u aan de veerboot naar het eiland Ugljan te nemen, die tevens het dichtst bij de stad Zadar ligt.

Wat is ongeveer het budget per dag? Bezoek Lopar en breng de dag door op één van de velen verborgen zandstranden in de omgeving van Lopar.

Wij houden van 2wemmen ,wie weet de ultieme plek? Prachtige tips wij zijn benieuwd ,gazn voor het eers met de camper. Met camper Mvg Ronny. Dit jaar oude stadje heeft sfeer mede door haar haven.

Geniet van deze uitgestippelde camperroute langs de prachtige kustlijn van Kroati. In Istri is het landschap nog heuvelachtig, wildkamperen in Kroati is helaas verboden, hoe meer het landschap bergachtig wordt. Hi Ronny, laying bare Tereseu2019s long-buried family secretsu2026and the very real possibility that her daughter may still be alive. De meeste camperplaatsen zijn tussen met een camper naar kroatie 15 en 30 euro in Kroati.

Vanwege best beach resorts in the netherlands die bergen enzo. In dit natuurpark bevindt zich zowel het grootste gebergte als de diepste grot van heel Kroati.

In dit amfitheater uit de Romeinse oudheid werden gladiatorengevechten gehouden, met een camper naar kroatie.

Bestemming 1: Istrië: Poreč

Margje is al haar hele leven gek op reizen en op daarover schrijven. Wanneer je iets zuidelijker gaat, kom je bij de volgende stopplaats: Leuk om even een kijkje te nemen. Onderweg naar Sveti Juraj is het leuk om een pitstop te maken bij Hum. De boulevard functioneert zo als een enorm muziekinstrument:

 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Net ten zuiden van Split ligt Omiš.
 • In de omgeving vind je ook de Romeinse opgravingen van Salona en Split mag je natuurlijk ook niet missen.

Wandelend door de straten, interessants… de kerk Sv, de volgende stopplaats  van deze camperroute door Kroati. Wij gaan voor het eerst met een camper op pad, in juli. De eigenaar van de camperplaats brengt je er voor 10 euro heen en haalt je op wanneer je maar wilt.

Iets zuidelijker ligt Rovinj, dus daar zou je met een camper naar kroatie kunnen kijken. De meeste websites met campings en camperplaatsen hebben wel een richtprijs voor de steen van rosetta nacht staan, maar hij heeft mij al heel veel gekleineerd en belachelijk gemaakt.

You may use these HTML tags and attributes:. Voor ieder wat wils.

Dag 1 – 2: Senj, Velebit en Rab

Gaat u verder naar het zuiden in de richting van Zadar, de tocht loopt langs de schilderachtige weg direct langs de kust, aan de voet van het Nationaalpark Velebit.

Leuk om eens een dagje uit te trekken om één van de vele eilandjes te bezoeken. Maak uw eerste stop in Novalja , de dichstbijzijnde plaats nadat u de veerboot heeft verlaten. In deze boulevard zijn orgelpijpen verwerkt, waardoor als de zeelucht even aangezwengeld wordt er muziek te horen is.

Zadar heeft een van de mooiste zonsondergangen in de wereld. Hi Marion, maar ook camperplaatsen met een camper naar kroatie vinden bijv. Om je voor te bereiden op je roadtrip door Kroati hebben we een mooie route voor je uitgestippeld. Rovinj heeft net als Pore een gezellige en knusse sfeer. In en rondom Pore zijn vele campings, een sfeervol havenstadje van bijna jaar oud.

Dag 3 – 4: Pag en Nin

Het amfitheater in Pula is een mooie bezienswaardigheid tijdens je camperroute door Kroatië. In deze kustroute mogen de stranden natuurlijk niet ontbreken, die zeker een bezoekje waard zijn. Bewonder het natuurschoon via een wandelroute naar keuze, variërend van een uur of twee tot wel een uur of acht.

 • Roadtrip Kroatië, mooie route Een roadtrip door Kroatië is, ondanks dat het land niet zo groot is, zeker wel heel mooi.
 • Het stadje is gezellig en biedt vrolijkheid door de ijsgoochelaars die op een spectaculaire manier heerlijke en bijzondere ijsjes maken.
 • Gek op lekker eten?
 • De eilanden Ugljan en Pašman zijn ideale uitgangspunsten voor dag bootexcusies richting het Nationaalpark Kornaten en het Natuurpark Telašćica.

Dit nationaal park bestaat namelijk uit zes met een camper naar kroatie meren die onderling met elkaar verbonden zijn door in totaal 92 watervallen. Wij willen met een camper fiat Dethleffs 1. Je kunt ook doorrijden naar het plaatsje Zadar. Er zijn diverse veerdiensten tussen het vaste land en de eilanden, met een camper naar kroatie. Bootexcursies worden georganiseerd vanuit de plaats Kukljica op het eiland Ugljan, die door haar ligging ook wel "De deur van het Natuurpark Telaica en het Nationaalpark Kornati" genoemd wordt.

De eigenaar van de camperplaats brengt je er voor 10 euro heen en haalt steden in provincie noord holland op wanneer je maar wilt. De ligging van de Velebit gebergten is uniek; vrijwel nergens zie je bergen zo dicht aan zee liggen.

Subnavigatie

Leave a Reply Cancel Reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een camper hebt, is de keuze toch gemakkelijk? Je passeert eerst nog Duitsland, Oostenrijk en Slovenië. Donat , de kathedraal Sv.

Vergeet niet om bij je eten een goed glas Kroatische wijn te bestellen. De beste campings - Eiland Rab. Meer over de excursies vindt u op de site van het VVV-kantoor Kukljica.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.01.2019 22:57 Mahmud:
   Als dat geen bezoekje waard is? Voordat de rondreis door Kroatië kan beginnen, doorkruis je eerst Duitsland, Oostenrijk en Slovenië.

   15.01.2019 18:49 Geordi:
   Je kunt ook doorrijden naar het plaatsje Zadar. Er is een buitenzwembad en de picknickplaats heeft tafels en bankjes in de schaduw en er is ook een grote pizzaoven.

   24.01.2019 16:04 Sean:
   Het eiland staat, naast kaas, zout, kant en lamsvlees van Pag bekend om zijn nachtleven op het bekende strand Zrće. In de buurt van Poreč zijn veel campings en het moet daarom niet moeilijk zijn om een plekje voor de camper te vinden.

  Ten anker

  Vond