• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn papa is een held berti persoons

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Francisco
Bekeken: 869

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hij krijgt het moeilijk als er een nieuwe man in het leven van zijn moeder komt en hij begint te twijfelen aan de omstandigheden van zijn dood. Hij beschouwt zijn vader als een held en probeert zich samen met zijn moeder door het leven te slaan.

Brigitte Minne Een fijn plekje in de hemel 14, Als brandweerman redde zijn vader mensen, hoewel hij zelf op het eind van zijn leven vond dat hij niet genoeg had gedaan. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.

Dan krijgt zijn moeder bezoek van een nieuwe vriend. Please enter the message. Hij beschouwt zijn vader als een held en probeert zich samen met zijn moeder door het leven te slaan.

Please create a new list with a new name; move some items to a new or existing list; or delete some items.

Voor die illustraties werkt hij samen met Katherina Ritzoglou. Hardcover70 pages. Hij beschouwt zijn vader als een held en probeert zich samen met zijn moeder door het leven te slaan. Elise rated it did not like it Jul 30, Ik heb al een account Ik ben nieuw bij BookSpot. Betrokkenen Auteur Berti Persoons B.

Een kinderboek over dood en verdriet:
 • Gelieve dit aan te vinken Versturen.
 • Please verify that you are not a robot.

Berti Persoons

Verkoop door 't boekerijtje. Cancel Forgot your password? Sinterklaastip van de redactie. Preview this item Preview this item.

Joyce added it May 28, Gelieve dit aan te vinken Versturen. Vanaf je 4e boek We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden.

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen. Interessant boek Gelieve een Titel in te vullen. Berti Southend airport to london central ; Katherina Ritzoglou Publisher: Kies je genre Bekijk alles Cd's Lp's Muziek dvd's en blu-rays.

Hij komt erachter dat zijn vader die man uit een brandende auto heeft gered, maar zijn vrouw en kind niet tijdig kon redden. Hij doet een ontdekking die zijn ontreddering compleet maakt en het geloof in zijn papa doet wankelen.

Recensie(s)

Samenvatting Joost heeft verdriet omdat zijn vader is overleden. Linked Data More info about Linked Data. Speciaal voor jou geselecteerd 0. De auteur combineert zijn ervaring als psychotherapeut met zijn passie voor schrijven en maakt naast fictie ook non-fictie voor kinderen.

Tijd voor een nieuwe lijst. Linked Data More info about Linked Data. ProductModel ;     schema:. Sober, psychologische plot over de emotionele ervaring van een jongen die zijn vader mist, Finding libraries that hold this item Want to Read Currently Reading Read. De lijst Berti Persoons 15, zo'n feest is duur.

See a Problem?

Joost vindt het niet leuk dat zijn moeder een nieuwe vriend heeft. Veel witte ruimte ook, en tussen de korte hoofdstukken in artistieke tekeningen die de verbeelding moeten prikkelen. Joost vindt het niet leuk dat zijn moeder een nieuwe vriend heeft.

Roland Kalkman De laatste slag 7, Alex rated it liked it, zonder tierlantijntjes. Elementary and junior high school:. Berti Persoons ; Katherina Ritzoglou! Place ;     schema: Voor die illustraties werkt hij samen met Katherina Ritzoglou.

Het verhaal zelf is eenvoudig en efficint, kan maar met n woord uitgelegd worden: smaak. Goodreads helps you keep track of books you want to read?

Gelieve een tekst te schrijven.

Samenvatting

Details Boekdetails Mijn papa is een held. Please choose whether or not you want other users to be able to see on your profile that this library is a favorite of yours. En veel andere lezers blij gemaakt. Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen?

Is zijn vader dan toch geen held. Yan Gout En toch schijnt de zon 19, Joost heeft het er erg moeilijk mee. Alle Engelse boeken Nieuw verschenen Alvast reserveren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 11:00 Jorian:
   Mijn papa is een held.

   29.03.2019 06:03 Wieske:
   Elk zinnetje op een nieuwe regel, als poëzie. Als brandweerman redde zijn vader mensen, hoewel hij zelf op het eind van zijn leven vond dat hij niet genoeg had gedaan.

   30.03.2019 00:04 Frits:
   Zijn vader was een brandweerman.

  Ten anker

  Vond