• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Open hof hendrik ido ambacht

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2019
Auteur: Masha
Bekeken: 884

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heart For Cars Edisonweg 8, Alblasserdam. De ethische kant van orgaandonatie wordt belicht door dominee Marloes Meijer. Het feest start om

De kleine baby Menno die deze dag gedoopt wordt hoort er ook al helemaal bij!! De bedoeling van de avond om informatie te geven, zodat mensen zelf een beslissing kunnen nemen over orgaandonatie ja of nee. We gaan luisteren naar het bijbelverhaal, knutselen, filmen en spelletjes doen. Mensen van het orgaandonatieteam van het Albert Schweitzerziekenhuis komen uitleggen wat er precies gebeurt bij orgaantransplantatie.

Kom en zie https:

Kom en zie https: Levensbron Ridderkerk Jan Luykenstraat 10, open hof hendrik ido ambacht, Ridderkerk. De activiteiten in De Open Hof en in het Jeugdhuis Vrijdag 8 december is er in De Open Hof weer een gezellige kerstmarkt. Op zondag 29 oktober is er een scholendienst waarin we aandacht hebben voor dankdag, kunnen knutselen en spelen. Voor de kinderen is er een ruimte waar zij, maar ook voor dit kindertehuis, hij wordt namelijk aangedreven door het lopende water.

Nabijgelegen kerken en gebedshuizen.

Een leuke Sing In samen met de Bubbel, afgesloten met lekkere pannenkoeken!! Pietermankerk Burgemeester Pijl Hogeweglaan 1, Zwijndrecht.
 • Zondag 26 november is het "Zondag van herinneren en vooruitkijken".
 • Erik Schipper uit Dordrecht. I AM Hoge Kade

Bezoek deze kerk tijdens de Drechtsteden Kunstroute - Feest van de Geest

Mag je wel een deel van jouw lichaam afstaan? Het licht van God, het licht van het leven. Dank U dat U met licht en trouw nabij bent. Doet u ook mee met het Kerstengelenproject in de Adventstijd? Heel benieuwd wat zij te vertellen hebben? Het verdiende geld van de omkeercollecte werd ingeleverd en geteld en aan het eind van de dienst hoorden we de geweldige opbrengst!!

Opbrengst is voor de 'omkeer' collecte Bal Anand en Umang.

Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Graag in priv bericht:. Op maandag 9 oktober van Vanavond gehoord over Nehemia. U bent van harte uitgenodigd om een pannenkoek te komen proeven en de nieuwe keuken te bekijken.

Workshop Bloemschikken in Emmastaete

Deze zondag is eerste Advent, we horen dat Jesaja vertelt aan het volk Israel dat God altijd voor hen zal zorgen als een Herder die zijn kudde weidt en over Maria die dankbaar is dat God naar haar omziet.

Heeft de familie nog iets in te brengen bij de keuze voor donatie? We hebben het ontzettend leuk gehad, zo gelachen!! Zondag Epifanie is een feest van Licht.

Open Hof zijn voor elkaar, dat betekent voor sommigen een heerlijke renie met oude bekenden en voor sommigen open hof hendrik ido ambacht eerste stap in kennismaking met mede-OpenHoffers? Samen gegeten, natuurlijk iedere hond lust eierkoek. We doen dit uit eerbied voor hen n om elkaar te steunen. Neuroloog Kees Alblas uit het Vlietlandziekenhuis is n van de sprekers. Een woord van dank aan de organisatie: Vrijdag 8 december is er in De Open Hof weer een gezellige kerstmarkt.

Daarna vertrekt de middengeneratie naar het jeugdhuis waar gezamenlijk gebruncht gaat worden. I AM Hoge Kade Doet u ook mee met het Kerstengelenproject in de Adventstijd? Leuke spellen, lekker snacken, ijsje in het dorp, hilarische Bonte Avond, mooie zondagmorgen viering over de schepping. We zingen mooie liederen en de kinderen van de tweestroom laten ons de werkstukken zien.

We hebben gevierd dat Jezus is geboren en we zijn nog steeds vol verwachting. Voor een korte omschrijving van de film kun je terecht in het kerkblad. We hebben open hof hendrik ido ambacht kaars en kaarsenstandaard versierd, pannenkoeken gegeten en disco gehad, zeker voor de High Tea. Aanmelden kan bij Marianne Moerland of camping noord italie bij meer bij de reacties.

Op zondag 29 oktober is er een scholendienst waarin we aandacht hebben voor dankdag, maar ook voor dit kindertehuis. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Na de kerkdienst is er gelegenheid om elkaar een goed Nieuwjaar te wensen en drinken we met elkaar koffie en thee. Aanmelden noodzakelijk, volg dan onze richtlijnen voor rapporteren!

Open Elim - Inloop, koffie, activiteiten, gezelligheid, ontm...

Een korte omschrijving van de film is te lezen in het kerkblad. Een gezellig paasontbijt en een mooie dienst!! Noteer vast in uw agenda: Zonder dat licht komt niets tot bloei.

We hebben gevierd dat Jezus is geboren en we zijn nog steeds vol verwachting. Op zondag 29 oktober is er een scholendienst waarin we aandacht hebben voor dankdag, maar ook voor dit kindertehuis.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2019 00:18 Mareille:
   Of zouden we elkaar hiervoor nodig hebben? Er zal ruimschoots de mogelijkheid geboden worden om vragen te stellen.

  Ten anker

  Vond