• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openingstijden boven water schinveld

Gegevens
Gemaakt door: 08.01.2019
Auteur: Nienke
Bekeken: 544

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Horen vervolgens diezelfde man zeggen dat we lastige mensen zijn. Deel op Facebook Deel op Twitter. Nederland België Nederland Servië.

Annemie dreesen 10 punten. Na de opnerking dat ik het liefst zelf bepaal of ik tip geef stond hij op en gaf me 40 cent. Ik heb glutenvrij dieet en kan er brood etc krijgen. Ons dochtertje at een stukje van mijn broodje mee en ik vroeg aan de eigenaar of hij voor mijn dochtertje een gekookt eitje kon maken, ook geen probleem. Ons zien ze er helaas niet meer terug. Er is een nieuwe eigenaar en dat is te merken ook.

Na 3 keer herhalen was 4. Mijn dochter heeft nog gevraagd of het een grapje was maar blijkbaar was dat niet zo. Binnen sfeervol en gezellig. Uitgebreide lunch met lekkere soep, glutenvrij brood en salades. Als je hier gaat zitten bestel dan een flesje bier en bitterballen.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming, openingstijden boven water schinveld.

Het meubilair was erg slecht, toch was het er druk. Vraag je netjes waar het eten blijft, krijg je een grote mond terug. Lief en leuk personeel en het lijkt wel alsof het eten ook beter smaakt.

Uitgelichte restaurants in Schinveld

Jammer voor de locatie, deze verdient betere bedrijfsvoering. Een van de mooiste plekken om te zitten op een terras in Nederland. We zullen de eerste tijd dus een groot boog om Boven Water maken tot dat onze honden een oudere leeftijd hebben en niet meer op schoot hoeven.

Waar hij deze 50 cent in investeert kon ik niet achterhalen, echter niet in de bediening die het dienblad op tafel kwakte, met vingers in de glazen uitserveerde en zonder iets te zeggen weer terug naar zijn vaste stek achter het raam manoeuvreerde. Het was erg stil en daardoor ongezellig. Peter op 26 maart

Ons zien ze er helaas niet meer terug. Wat een uitbater, anderhalf bruin broodje en 1 wit broodje werd geserveerd op een bord. Een niet al te snuggere knul blafte ons toe even geduld te hebben. Het feit dat er voor 2 personen, dat hij dat volhoud daar, maar je kan deze openingstijden boven water schinveld niet direct van hieruit deblokkeren, zijn personage uit Samson en Gert, openingstijden boven water schinveld. Meteen werden de parasols geopend en vanaf dat moment heeft de zon geschenen en was het heerlijk hoeveel ww krijg je na ontslag in de avond zon.

Echter het is onvoorstelbaar dat zo een klant onvriendelijke uitbater dit in alle opzichten verpest.

Plus Hensgens Schinveld

Als je hier gaat zitten bestel dan een flesje bier en bitterballen. Vraag je netjes waar het eten blijft, krijg je een grote mond terug. De sfeer van de locatie was duidelijk aanwezig, maar in de gastvrijheid was deze ver te zoeken! Toen wij en ook de mensen naast ons er iets van zeiden, kwam hij een kwartier later, met de baas, ieder met ons broodje.

Ook het uitzicht is prachtig. Service is ver te zoeken, openingstijden boven water schinveld want deze locatie verdiend velen malen beter. Het uitbaten van eeen horeca zaak is totaal niet aan deze man besteedt. Deel op Facebook Deel op Twitter. Lief en leuk personeel en het lijkt wel alsof het eten ook beter smaakt.

Openingstijden dichtstbijzijnde winkels

De avond begon met motregen op het terras. Na het nuttigen van 2 kopjes koffie op het terras, ging ik binnen afrekenen.

De service en onbeschofte manieren van het personeel sloegen echter alles! Het duurde lang voor het eten geserveerd werd en het eten was van een belabberde kwaliteit Toen we hierover ons beklag deden werden we ook nog uitgelachen Een echte aanrader.

 • En om 10uur was het nog, ongezellig, koud binnen.
 • Waardeloze kwaliteit van het in verhouding dure eten.
 • Het is jammer dat we weinig mensen hebben genoten van deze avond op het terras bij boven water.
 • Zondagmiddag 29 juli

Het ziet er hartstikke gezellig uit. Vlak daarna kwam een aardige jongeman uit de bediening onze bestelling opnemen. Dus aankomende week hoeft niemand naar Bovenwater te gaan, deze zit propvol. Gelukkig komt er binnenkort een nieuwe eigenaar.

Wij willen het nog wel eens proberen maar als het dan weer zo openingstijden boven water schinveld, ga ik er niet meer naartoe. De locatie is super. De service en onbeschofte manieren van het personeel sloegen echter alles.

Onze bezoekers over VVV-agentschap Boven Water Food & Drinks in Schinveld

Binnen sfeervol en gezellig. Na een Social-Deal voor wandeling, koffie, gebak en soep te hebben geboekt wilden we deze innen. Er is een nieuwe eigenaar en dat is te merken ook. Na een mooie wandeling zijn we weer gaan eten en drinken bij Bovenwater.

Hij stak de staafjes die er naast lagen de dames hadden die voor suikerstaafjes aangezien in het water, openingstijden boven water schinveld, zij kenden deze thee tot nu toe niet. Hoe was jouw ervaring. Dit ging de niet al te intelligente knul een pet te boven en we moesten maar gewoon het bedrag betalen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2019 09:03 Erna:
   Al twee vergader dagen gehad vanuit het werk. Het Maastrichts zuurvlees en de uiensoep zijn uitstekend!

  Ten anker

  Vond