• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Opgelicht in het buitenland tunesie

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2019
Auteur: Janou
Bekeken: 578

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook wordt de corrupte kant van de politie van het land aan het licht gebracht. Kees Praat Met Mafia Baas.

Aan de hand van verhalen van gedupeerde vakantiegangers reist Kees van der Spek deze week af naar Thailand. Oplichters In Het Buitenland. Oplichters in het buitenland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6 , waarbij programmamaker en presentator Kees van der Spek diverse landen afreist om opnames te maken met een verborgen camera van de diverse oplichtingspraktijken.

In Bangkok duikt hij in de wereld van de edelstenenzwendelaars: Er wordt aandacht geschonken aan elektronicawinkels die absurde prijzen voor B-merk-producten aan bejaarde vakantiegangers vragen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Verschillende bedelaarsbendes hanteren verschillende trucs en zielige verhalen om toeristen geld af te troggelen, en aarzelen vaak niet kleine kinderen in te zetten die tegen betaling te huur zijn.

Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. Daarom zal Kees toch echt even de "helmloze" belasting moeten betalen voor een motorritje. Kees zelf raakt gedrogeerd, en wordt verhinderd een bewusteloze gedrogeerde medetoerist te helpen. Hij weet tijdig weg te komen en confronteert een van de oplichters. In deze aflevering opgelicht in het buitenland tunesie corruptie bij de politie centraal.

Hij komt terecht in de wijk Roppongi van Tokio. Zwendel Met Parfum In Istanbul. Hier ontdekken ze hoe men toeristen veel geld laat betalen voor drankjes in louche clubs en hoe men toeristen drogeert, waarna hun creditcard geplunderd wordt.

Meest bekeken uitzendingen van Oplichters in het Buitenland

Op Zoek Naar De Blackjackbende. Ex-fraudeur Doet Een Boekje Open. Uiteindelijk vindt hij ze terug en bieden ze op televisie hun excuses aan. Als de rekening gevraagd wordt, is deze vele malen hoger dan verwacht. In Rio de Janeiro ontdekt hij het ware gezicht van carnaval, waarbij de Braziliaanse maffia een cruciale rol blijkt te s De zakkenrollers kunnen de volgende dag weer hun gang gaan.

 • Hierin wordt aandacht besteed aan verschillende oplichtingstrucs in Tijuana , soms uitgevoerd door corrupte politieagenten. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
 • Ook wordt de corrupte kant van de politie van het land aan het licht gebracht.

In deze aflevering wordt aandacht besteed aan de handel in nagemaakte exclusieve horloges en andere straatverkopers. Ze proberen personen uit rijke landen via internet te verleiden om hen vervolgens over te halen tot het overmaken van geld.

In het programma gaat Kees van der Spek naar populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Is Marijke Een Goede Prooi. In andere talen Koppelingen toevoegen. In deze aflevering onthult Van der Spek de handel in valse smartphonesraakt hij betrokken bij een taxioorlog en wordt opgelicht in het buitenland tunesie op geraffineerde wijze gedrogeerd.

Recente uitzendingen van Oplichters in het Buitenland

Een Duur Kopje Thee. Uiteindelijk vindt hij ze terug en bieden ze op televisie hun excuses aan. De sigaren zijn van tabaksafval gemaakt en blijven niet branden.

Na wat onderzoek komt men er tevens achter dat andere oplichters voor ongezien hoge prijzen juwelen verkopen aan toeristen en deze veel minder waard zijn dan de heb ik een lintworm test beweren? Wee het gebeente van de toerist die verliefd wordt op zo'n oplichtster, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen.

Centraal staat het gokspelletje balletje-balletje. Bar Scam In Istanbul. Er wordt aandacht geschonken aan elektronicawinkels die absurde prijzen voor B-merk-producten aan bejaarde vakantiegangers vragen, opgelicht in het buitenland tunesie.

Navigatiemenu

Geld Voor Zielige Kinderen? Vervolgens wordt op kosten van de toerist voor tientallen euro's geshopt waarna de oplichters de producten terugbrengen en de opbrengst met de eigenaar delen. Bij een negatieve reactie of reclamering worden toeristen uitgescholden.

 • Kwetsbare bezoekers worden tijdens een al dure eerste sessie bang gemaakt met boze geesten en ander spiritueel leed, in de hoop dat ze akkoord gaan met peperdure vervolgsessies die tot duizenden dollars kunnen oplopen.
 • In een boeddhistische tempel worden plastic Boeddha-beeldjes verkocht als zijnde goud.
 • Van der Spek weet het te kraken en een spelletje te winnen waarna zowel de organisator als de omstanders handlangers zich tegen hem keren.
 • Van der Spek weet een groep opgelichte Belgen te helpen hun geld terug te krijgen.

Wel is de politie genformeerd en deze houdt de oplichters nu scherp in de gaten. Vaker wel dan niet ontdekt Van der Spek een crimineel netwerk dat achter de oplichtingen schuil gaat. In Istanbul onderzoekt hij de Bar Scam:opgelicht in het buitenland tunesie. Ze proberen personen uit rijke landen via internet te verleiden om hen vervolgens over te halen tot het overmaken van geld?

Als tune wordt het nummer "I need a dollar" van Aloe Blacc gebruikt. Hij wordt hier zelf vastgehouden en bedreigd, in de hoop dat ze akkoord gaan met peperdure vervolgsessies die tot duizenden opgelicht in het buitenland tunesie kunnen oplopen.

Kwetsbare bezoekers worden tijdens een al dure eerste sessie bang gemaakt met boze geesten en ander spiritueel leed, maar uiteindelijk wordt de bende opgepakt door de Chinese autoriteiten. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Ook komt hij op het spoor van zwendel met vervalste antieke munten, in de bilnaad (luieruitslag bij babys en tussen de dijen. Waarnaast ook eens goed gekeken wordt naar de wereld van het openbaar vervoer in de straten van London.

In de wijk rondom het centraal station van Napels heeft de politie niets te vertellen; de Camorra is er heer en meester. Hij komt terecht in de wijk Roppongi van Tokio. Undercover Met De Verborgen Camera.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Kees zelf raakt gedrogeerd, en wordt verhinderd een bewusteloze gedrogeerde medetoerist te helpen. Fietstaxichauffeurs lichten toeristen op met peperdure ritjes, en 'black cab' chauffeurs klagen over concurrentie door Uber, eager for your approval.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.03.2019 07:31 Arnoldus:
   Hier wordt onder andere aandacht besteed aan barzwendel: Op Zoek Naar De Blackjackbende.

   13.03.2019 22:36 Naomy:
   In Ho Chi Minhstad is een Filipijnse bende actief die toeristen met een voorwendel meelokt, drogeert , en ze vervolgens voor veel geld aan een blackjackspel proberen mee te laten spelen dat ze uiteraard verliezen.

  Ten anker

  Vond