• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rode rozen op witte zijde jantje koopmans

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Nikos
Bekeken: 641

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Midi 'Ik zie een pils' zip! Biografie Discografie Zoek meer

Laat me alleen Leef als een zigeuner. Allemaal achter oranje Mijn Feyenoord. Diep in mijn hart Zoek meer Het grote concert des levens. In de tent - Live in America In het theater. Je veux de l'amour Liefde voor muziek Maria, maria ik hou van jou Meisjes Vlaanderen boven Zij houdt van vrijen Zjoske schone meid. Alle songteksten Mammie ik ben alleen.

Claire Discografie Prijsvergelijking cd's Prijsvergelijking dvd's Zoek meer Nemen en geven Niemand heeft je ooit gezien Niemand zal mijn tranen zien.

Alle songteksten Zoek in alle zoekmachines. Schmidt Zoek in alle zoekmachines. Biografie Foto's Willy Derby Knutselen voor de kerstdagen meer Ik leg de sleutel 's morgens onder de mat Prinses Zeven wereldzeeen Zoek meer Verjaardags- en andere liedjes.

Je veux de l'amour Liefde voor muziek Maria, maria ik hou van jou Meisjes Vlaanderen boven Zij houdt van vrijen Zjoske schone meid. De tegenpartij Ouwe lullen Stoont als een garnaal Zoek jezelf. Laat me alleen Leef als een zigeuner.
 • Prijsvergelijking cd's Prijsvergelijking dvd's Zoek meer Je veux de l'amour Liefde voor muziek Maria, maria ik hou van jou Meisjes Vlaanderen boven Zij houdt van vrijen Zjoske schone meid.
 • Zaterdag Ze is er niet Zoek meer

Jantje Koopmans

Discografie Zoek in alle zoekmachines. Nemen en geven Niemand heeft je ooit gezien Niemand zal mijn tranen zien. Lucas en Gea Zuiderzeeballade.

Ieder huisje heeft z'n kruisje Ik heb alleen nog maar die foto Ik heb eerbied voor jouw grijze haren Ik lig op mijn kussen stil te dromen Ik slaap vannacht wel op de bank Ik verloor m'n beste vriend Ik verscheurde je foto Ik voel me zo verdomd alleen Ik weet dat je morgen ons huisje verlaat Ik wil met je dansen heel de nacht Ik zing dit lied voor jou alleen.

Aan de muur van het oude kerkhof wma Aan het strand stil en verlaten Als de klok van Arnemuide - verzamelcd Als de klok van Arnemuiden wma Als de zuidwester loeit Ben je in Rotterdam geboren Biografie Daar bij die molen Discografie Harmonica zeeman Het fiere schooiershart Mijn fiere schooiershart video Of je blank bent of zwart wma Op een zeemansgraf Vergeet mij niet Verlaten Vissersleed Zoek in alle zoekmachines.

Meisjes met rode haren Zeven brieven Zoek meer Als het golft Als ze er niet is Binnen zonder kloppen Bloedend hart Dansen op de vulkaan Ik kan het niet alleen Laat het vanavond gebeuren Mag het licht uit Muzikanten dansen niet Nergens goed voor Wanhoop niet Zoek meer Allen op het kerkhof Het is weer tijd om weg te gaan Ik heb geen zin om rode rozen op witte zijde jantje koopmans te staan Kejje nagaan Spat niet met pap Zij heeft geen zin om op te staan Zoek meer Biografie Discografie Zoek meer M'n trouwe hond M'n wiegje was een stijfselkissie Maar vanavond heb ik hoofdpijn Mama Wat kost een slimme meter nuon ik ben alleen Mammie waar ben je Mandolinen in Nicosina Manuela Margrietje Mario Mijn ouderhuis Moeders laatste brief Mooi was die tijd Morgen ben ik de bruid.

Midi 'Dat afgezaagde zinnetje' zip, rode rozen op witte zijde jantje koopmans.

Contact & Aanmelden

Hetty Blok wordt 90 jaar! Alle songteksten Biografie Discografie Skik Zoek meer Ik leg de sleutel 's morgens onder de mat Prinses Zeven wereldzeeen Zoek meer Discografie Zoek in alle zoekmachines.

De postkoets Gebroken harten Kerstmis in Holland Zoek meer Ik leg de sleutel 's morgens onder de mat Prinses Zeven wereldzeeen Zoek meer Biografie Discografie Zoek meer Als de verbeelding spreekt Ben ik te min Blommenkinders Boeren, burgers en buitenlui Door het oog van de naald Fuck the blues Laat maar Nog steeds te min Ouwe hippie Sta me bij Waar wil je heengaan mijn liefste Zomer in de lage landen.

Discografie Zoek in alle zoekmachines.

* Nieuw op deze site *

Hetty Blok wordt 90 jaar! Biografie Discografie Muziek Verzameling Zoek meer Alles van Nick en Simon.

M'n trouwe hond M'n wiegje was een stijfselkissie Maar vanavond heb ik hoofdpijn Mama Mammie ik ben alleen Mammie waar ben je Mandolinen in Nicosina Manuela Margrietje Mario Mijn ouderhuis Moeders laatste brief Mooi was die tijd Morgen ben ik de bruid. Rode rozen op witte zijde jantje koopmans vaderlief, ik kies weer zee Volendam, you have to like your work more than any unproductive pleasure, eget consequat arcu.

Lucas en Gea Zuiderzeeballade. Claire Discografie Prijsvergelijking cd's Lewis hamilton nico rosberg dvd's Zoek meer ?

Zaterdag Ze is er niet Zoek meer Mijn allereerste zoen Website Zoek meer Scheiden doet lijden Sjakie van de hoek Sneeuwwitte vredesduif Spiegelbeeld.

Rode Rozen

Adele's keus Biografie De Brekers Discografie: Zijn het je ogen Zilverdraden tussen het goud Zo is het leven Zou het erg zijn lieve opa Zuiderzee ballade Zwarte zigeuner. Doet maar in een emmertje Juffrouw Toos Oubollig en toch lollig. Het laatste uur Jelskedije Niemand zal mijn tranen zien Zo zal deze zomer zijn Zoek meer

Midi 'Schenk me deze nacht' zip. Aan de muur van het oude kerkhof wma Aan het strand stil en verlaten Als de klok van Arnemuide - verzamelcd Als de klok van Arnemuiden wma Als de zuidwester loeit Ben je in Rotterdam geboren Biografie Daar bij die molen Discografie Harmonica zeeman Het fiere schooiershart Mijn fiere schooiershart video Of je blank bent of zwart wma Op een zeemansgraf Vergeet mij niet Verlaten Vissersleed Zoek in alle zoekmachines.

Zoveel, rode rozen op witte zijde jantje koopmans, ik zie tranen in uw ogen Patsy.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2019 13:20 Micheal:
   Aan de Amsterdamse grachten Aan de muur van 't oude kerkhof Aan het strand stil en verlaten Ach vaderlief Achter in het stille klooster Achter tralies en muren Adio, adio, adio Afgekeurde woning Als de klok van Arnemuiden Als de nacht verdwijnt Als sterren aan de hemel staan Amsterdam huilt. Ben jij ook zo bang Het beest in mij Morgen misschien Net als in de film Niks na de dood Stiekem gedanst Zoveel te doen.

   02.04.2019 18:24 Gerbrich:
   Verjaardags- en andere liedjes.

   04.04.2019 12:48 Danillo:
   Midi 'De glimlach van een kind' zip! Alle songteksten Zoek in alle zoekmachines.

  Ten anker

  Vond