• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter

Gegevens
Gemaakt door: 04.01.2019
Auteur: Lenka
Bekeken: 687

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Veel geluk met jullie zoon! Jullie gaan de tijd van jullie leven krijgen geloof me niets mooiers als een baby om jullie liefde te verdiepen. Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Dag etentjes tot diep in de nacht, lome zomerfeestjes op het dakterras en spontaan een terrasje pakken in de stad? Heleen Schrijvershof 6 januari at Neem lekker de tijd om aan elkaar te wennen. Ik ben blij om u te feliciteren met de geboorte van uw kind. Heel veel liefde, geluk en gezondheid gewenst. Dit is een wonderlijke tijd in uw leven, en ik wens dat u ervan geniet. Groetjes, en heel veel geluk samen!

Jet 6 februari om De sportieve vakanties kunnen jullie wel even vergeten? Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. Veel groetjes van een fan en een mama, Bernadette Emma zegt: Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk. Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden?

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!
  • Tineke 6 januari at
  • Wat een superleuke naam! D Heel veel plezier Nienke zegt:

Er zijn al 196 reacties

Dita 6 januari at Lekker genieten Corine zegt: Proficiat met de geboorte van de kleine jongen. Een wonder is en blijft het. Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en heel veel geluk. Lieve groet, Lia bloglezer. Ik hoop dat Nicole en Milou snel bijkomen.

  • Hey Jacqueline en Ivo gefeliciteerd met de kleine! Geniesst die Zeit, es ist wunderschön!
  • Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!!!

Vergeet vooral niet dat je ook nog veel om elkaar geeft Je bent niet ouders geworden om elkaar uit het oog te verliezen. Beautytalk 7 januari at Heb je zelf even geen inspiratie voor een leuke tekst op de kaart om te feliciteren met de geboorte van een dochter.

Hoe dubbel zal dit ook zijn. Wij blijven jullie volgen, gewoon omdat jullie een prachtig gezin zijn. Rood met wit gestreept jurkje een geweldig leuk nieuws!!.

Heel veel geluk en liefs.

Traditionele felicitaties voor een pasgeboren kindje:

Geniet van je gezinnetje en de rust: Jose, gefeliciteerd met jullie dochter. Gefelicieerd met de geboorte van jullie dochtertje!!! Ik denk aan je.

Ik hoorde het op de radio Gefeliciteerd. Marion 6 januari at En wat een mooie naam. Feliciteer je ook je ouders van ons. Gefeliciteerd met de geboorte van je zoontje Billie, het Wieringerrandmeer en het RobbenoordbosDijkgatsweide, BioscoopCadeau en Beauty Parfum Cadeau.

Ideeën voor gelukswensen voor een pasgeboren baby:

Jaqueline en Ivo, Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. I hope you will both be very happy together. Klik op een van de mooie kaarten op deze pagina, of maak een keuze uit alle gefeliciteerd geboorte-kaarten op de site. Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt.

Heel veel geluk gewenst allemaal. Maris Maria Renne 6 januari at Groetjes Ton Heijkoop Sodexo. We wisten dat je het zou halen. Geboortekaartjes Zoon Dochter Tweelingen. Groetjes vanuit Tilburg van je vroegere aanbidder uit groep 8 ;- Robbert Roos zegt:. Geniet lekker van jullie lieve kleine kerel. Wimke 6 januari at Het geluk van jou ouders is onmiskenbaar, en ik weet dan ook dat jij in een liefdevolle familie bent geboren. We willen jullie van harte feliciteren met de geboorte van jullie prachtige dochter.

Babyblog’s favorites

Michelle brouwt 6 januari at Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. En een erg leuke naam.

Veel geluk en voorspoed met jullie zoontje. Liefs Sandra jacqueline dingemanse zegt: Jaqueline en Ivo, Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Allemaal veel geluk na Krezip.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0