• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vaste planten zon winterhard

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Suzana
Bekeken: 972

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Weinig tot geen bloemen? Gelukkig bestaan er genoeg winterharde potplanten. Werken aan de voortuin,nog enkele planten ontbreken, zoals de helleborus, te planten in het latere najaar en de voorjaarsbollen, ook nog later aan te planten Lees meer.

Een leuke eigenschap van deze groenblijvende winterharde  potplant is dat de bloeiperiode lang is. Heuchera 'Wild Rose' Purperklokje. Tuinen onder invloed van wind zijn niet alleen een probleem bij woningen aan de kust. Vaste planten zorgen voor sfeer in de tuin Lees meer. Lathyrus vernus Doorlevende pronkerwt. Het is voor de planten niet nodig om ze naar binnen te halen en mochten ze tóch vorstschade oplopen, dan groeien ze hier het komende seizoen weer overheen.

Wij hebben al enkele jaren een dicentra op ons terras en die komt elk jaar opnieuw uit.

Astilbe chinensis 'Pumila' Pluimspirea. Het is de bedoeling zaterdag het teveel aan waterplanten uit de vijver te verwijderen en die kunnen we hier dan even kwijt….

Door het kijken vaste planten zon winterhard de foto,s van Tuinvrienden, leer ik veel en plant nu grotere groepen van dezelfde planten bij elkaar?

Een leuke eigenschap van deze groenblijvende winterharde  potplant is dat de bloeiperiode lang is, vaste planten zon winterhard. Deze eenjarige papaver is nu vervangen door papaver orientale 'Coral Reef' die staat bij de vaste planten en is minder hoog en geen gedoe meer met zaaien.

Wat scheutjes van diverse vaste planten om volgend jaar weer wat uit te planten Lees meer. We hebben 8 fijne winterharde potplanten voor je geselecteerd. De eerste nachtvorst hebben we achter de rug.
  • JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Goeiedag,Ik ben op zoek naar een winterharde opuntia en andere winterharde vetplanten.
  • Penstemon 'Andenken an Friedrich Hahn' Slangekop.

Potplant of wortelgoed?

Ontvang gratis onze Tuin Brief Inschrijven. Hoog groeiende vaste planten. Wie in nieuwe mooie rozen wil hebben MOET nu nog planten. Dit jaar specifieke soorten besteld bij de plantenkweker. Mocht je het idee hebben dat deze toch niet zo blij is met de kou of er wordt extreem koud weer voorspeld, geef de plant dan extra bescherming. Wij hebben al enkele jaren een dicentra op ons terras en die komt elk jaar opnieuw uit.

Sedum spectabile 'Brillant' Vetkruid. Wortelgoed is het deel van de plant dat in de winter onder de grond overleeft. Alcea vaste planten zon winterhard 'Pleniflora Aurea' Stokroos! Het houden van planten in potten is ideaal voor op het balkon of als je weinig grond hebt om in te planten. Penstemon 'Andenken an Friedrich Hahn' Slangekop.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Pioen Charming Lady Pioenroos is een nieuwe soort in ons assortiment en bloeit met violetroze bloemen voorzien van een accent in wit. Monarda didyma 'Cranberry Lace' Bergamotplant. Echinacea purpurea 'Golden Skipper' Rode zonnehoed. Heuchera 'Happy Moon' Purperklokje.

Campanula garganica 'Dickson's Gold' Klokjesbloem. Leiheesters en klimmende vaste planten - soorten klimplanten voor in de tuin te planten als leiheester Lees meer. Thymus praecox 'Albiflorus' Kruiptijm, vaste planten zon winterhard. Zomerbollen combineren uitstekend met vaste planten in een border! Vaste planten zorgen voor sfeer in de tuin.

Winterharde tuinplanten of vaste planten.

In de meeste gevallen zijn dit subtropische of tropische planten. Campanula glomerata 'Acaulis' Kluwenklokje. Cortaderia selloana 'Pumila' Dwergpampasgras.

Plant nu een vrolijke lente Laat de lente je verrassen met de vrolijkste kleuren. Vaste planten Lees verder.

Heuchera 'Mer de Marbre' Purperklokje. Wie in nieuwe mooie rozen wil hebben MOET nu vaste planten zon winterhard planten. Heuchera 'Happy Moon' Purperklokje. Hier en daar moet nog wat komen maar de eerste border is zo goed als klaar! Geranium 'Azure Rush' Ooievaarsbek. Het fijne aan bovenstaande planten is dat je er het hele jaar door van kunt genieten!

Vrijdag vol enthousiasme naar de vijver getogen en planten langs de rand gekortwiekt. Het planten van kleine planten in de siertuin.

8 winterharde potplanten

Zo kan het teveel aan water gemakkelijk weglopen en heeft de  Sempervivum niet te snel te natte voeten. Wanneer de den te natte voeten heeft, is hij namelijk wat minder blij en winterhard. Qua onderhoud hoef je de  Erica carnea weinig te bieden. Lathyrus vernus Doorlevende pronkerwt.

Geum 'Lemon Drops' Nagelkruid. Het fijne aan bovenstaande planten is dat je er het hele jaar door van kunt genieten. Het zijn de rode besjes die van deze plant een geliefde plant maken om in kerst- of herfststukjes te gebruiken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0