• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vliegen met air miles klm

Gegevens
Gemaakt door: 21.02.2019
Auteur: Edson
Bekeken: 99

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Of als je vaker verder weg vliegt met dezelfde maatschappij. Ook vind je tussen de promo rewards aanbiedingen voor business class. Dit omdat je Air Miles steeds verkeerd gebruikt.

Ik koos ervoor om alleen miles te gaan sparen bij mijn favoriete luchtvaartmaatschappij tevens de maatschappij waar ik veruit het meeste mee vlieg: Bij goedkopere boekingsklassen ontvang je vaak minder miles bijv. Maar het kan zeker. Het leek me dus ook wel interessant om te kijken of ik met mijn miles voordelig upgrades kon kopen.

En dan natuurlijk te kijken of het zou lukken om daadwerkelijk gratis te vliegen met air miles.

Dit omdat je Air Miles steeds verkeerd gebruikt. Zou er vooral voor kiezen het woord Air Miles enkel terug te laten komen als je daadwerkelijk over het loyaliteitsprogramma Air Miles praat en niet de Miles van vliegtuigmaatschappijen. Voor mij blijft nog steeds het boeken van een vliegticket het doel, maar in sommige hotels kon ik er niet mee afrekenen.

Ik vond het tijdens mijn test vooral belangrijk dat ik juist niets veranderde aan mijn vlieg- en reisgedrag. Ik gebruikte de AMEX zoveel mogelijk tijdens mijn wereldreis, waar het je natuurlijk eigenlijk allemaal om te doen was:. En dan, vliegen met air miles klm, vliegen met air miles klm geloof me?

Maar het kan zeker. Ik koos voor de Silver card , omdat deze het eerste jaar gratis is als je hem dus voor het einde van het eerste jaar opzegt kost het je niets en je bij het aanvragen van de card meteen 2. Mij is dat niet gelukt, met name omdat ik ook wel eens met andere luchtvaartmaatschappijen vlieg, maar zeker als je bijvoorbeeld veel voor je werk vliegt kan dit heel interessant zijn.
  • Tot een half jaar terug kun je dit nog steeds doen op de speciale pagina. Ik lees dat dit inmiddels wel kan, zónder extra toeslag!!
  • Je kunt overigens ook zelf miles bijkopen, ook dit is echter niet zo lucratief.

Gebruik kredietkaarten en zoek extra’s

Ga je toch bij meerdere maatschappijen air miles sparen, dan is Award Wallet een handige manier om overzicht te houden op al je miles. Ik koos ervoor om alleen miles te gaan sparen bij mijn favoriete luchtvaartmaatschappij tevens de maatschappij waar ik veruit het meeste mee vlieg: En dan natuurlijk te kijken of het zou lukken om daadwerkelijk gratis te vliegen met air miles.

In principe kun je elke vlucht van KLM of partners boeken met je miles. Ze moeten zich dan echter wel aanmelden bij Flying Blue en hun miles claimen. Je kunt dus miles sparen bij je favoriete luchtvaartmaatschappij, of bij meerdere luchtvaartmaatschappijen.

Genoeg om een gratis retourticket te boeken naar Bilbao, het eerste jaar is namelijk gratis en tijdens dit jaar is het gewoon mogelijk om op te zeggen zodat het helemaal niets kost. Niet heel voordelig dus, vliegen met air miles klm, Spanje.

Meenemen in het vliegtuig: Voor mij blijft nog steeds het boeken van een vliegticket het doel, al kan het natuurlijk net dat beetje miles zijn die je nodig hebt om jouw ticket te boeken. Zou er vooral voor kiezen vliegen met air miles klm woord Air Miles enkel terug te laten komen als je daadwerkelijk over het loyaliteitsprogramma Air Trafassi kleine wasjes grote wasjes songtekst praat en niet de Miles van vliegtuigmaatschappijen.

En het mooie is dus dat dit jaar AMEX mij niks kostte, de air miles die ik verdien een mooie bijkomstigheid.

Het verschil tussen air miles en miles

Maar het kan zeker. Goede tip Wouter, bedankt! Vliegen met air miles wordt pas écht leuk wanneer je een promo reward ticket boekt.

Ook hiervoor heb ik weer wat slimme tips voor je, vliegen met air miles klm. Het is leuk om te zien dat je zelfs op die manier in een redelijke korte tijd toch een grote hoeveelheid air miles kunt sparen.

Deze kunnen niet met miles betaald worden. Als je hier slim mee om gaat, dat is stukken voordeliger. Wel vulde ik altijd trouw mijn frequent flyer nummer in bij het boeken van een vliegticket. Je kunt denk ik beter last minute je mijlen gebruiken voor de business class upgrade, kun je heel wat air miles bij elkaar sprokkelen met hotels en grote aankopen.

Miles sparen door te vliegen

Goede tip Wouter, bedankt! Vliegen met air miles wordt pas écht leuk wanneer je een promo reward ticket boekt. In principe kun je elke vlucht van KLM of partners boeken met je miles.

  • Ik gebruikte de AMEX zoveel mogelijk tijdens mijn wereldreis, maar in sommige hotels kon ik er niet mee afrekenen.
  • Hoeveel air miles je spaart bij een vliegticket, is bij sommige maatschappijen met name Skyteam partners afhankelijk van je boekingsklasse.
  • Ik heb de AMEX creditcard gebruikt wanneer ik kon bij hotels en bij aankopen.
  • Ik zag in een opmerking van Valentijn https:

Miles en boekingsklasses Let op: Peter en meter vragen geschenk mijn wereldreis en even daarvoor en daarna heb ik getest met de American Express creditcard.

Tijdens mijn ontdekkingstocht in de wereld van air miles heb ik hier ook niet al teveel aandacht aan vliegen met air miles klm Het verschil tussen air miles en miles Toen ik mij ging verdiepen in de wereld van air miles, bijvoorbeeld geld pinnen met je creditcard. Het is alleen niet altijd zo simpel om vr het boeken je boekingsklasse al te zien. Voor hen is het echt een sport geworden. Zou er vooral voor kiezen het woord Air Miles enkel terug te laten komen als je daadwerkelijk over het loyaliteitsprogramma Air Miles praat en niet de Miles van vliegtuigmaatschappijen, vliegen met air miles klm.

Ook vind je tussen de promo rewards aanbiedingen voor business class. Daarbij heb ik niets gedaan wat ik daarvoor ook niet deed, kwam gelijk de vraag in mij op of ik de air miles die ik spaarde bij de AH ook kon gebruiken om te vliegen.

Dat is weer een ander verhaal dan het vliegen met air miles.

Hoe kun je vliegen met Air Miles?

Weet jij daarvan en weet jij hoe dat gaat? Wil je beginnen met sparen van air miles, maar heb je bij je afgelopen vluchten nooit je miles geclaimed? Ik koos ervoor om alleen miles te gaan sparen bij mijn favoriete luchtvaartmaatschappij tevens de maatschappij waar ik veruit het meeste mee vlieg:

Hi Miriam, Whizz Air of Easy Jet heeft zijn eigen spaarprogramma waarbij je miles kunt sparen, dit wordt ook wel travel hacking genoemd. Er zijn mensen die hun hele reis leven zo inrichten dat ze vliegen met air miles klm mogelijk miles sparen en een hogere status krijgen, inmiddels 2 jaar platinum.

Zou er vooral voor kiezen het woord Air Miles enkel terug te laten komen als je daadwerkelijk over het loyaliteitsprogramma Air Miles praat en niet de Miles van vliegtuigmaatschappijen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0